Category Archives: Uncategorized

Information om kombistævner/Parløbs Cup

Den sidste afdeling af kombistævnerne splitter vi op således at B&U kører lørdag 16/2 kl 12.30 – 16,30, og Masterne kører onsdag 20/2 fra 19,00 – 23,00. Deltagelse til disse stævner kræver tilmelding via DBC’s hjemmeside,

Sidste afdeling af parløbscuppen bliver søndag 3/3 fra kl 09.00 til 13.00, hvor B-feltet kører 40 km og A-feltet kører 100 km. Deltagelse i dette stævne kræver tilmelding på mail til jos@foetex.dk med angivelse om hvem man kører med som makker.

Information til alle DBCs nøglebærer

Information til alle DBCs nøglebærer: Hvis du ikke har en officiel funktion i forbindelse med Bilka 6-dagesløbet er det ikke tilladt at lukke dig selv eller andre ind i Ballerup Super Arena. Bilka 6-dagesløbet rykker ind mandag den 27. januar.

God dag

Livestreaming fra torsdagens stævne

Følg torsdagens stævne i Ballerup Super Arena live i nedenstående.

Første start er kl. 17:30. Se startlister og program på dette link.

Information om kontorets åbningstider i uge 50

I uge 50 er kontoret åbent onsdag kl. 15 til 17 i stedet for torsdag. I kan altid maile på dbc@cykelbanen.dk.

Tilmelding til DM weekend er åbnet

Så kan du tilmelde dig DM weekenden den 15. og 16. december i Ballerup Super Arena. Læs dagens propositioner her.

Program til torsdagens stævne

Her kommer første udgave af programmet til torsdagens stævne. Vi er klar over at programmet har en del mangler, men vi arbejder på højtryk for at få tingene med.

Se program DBCprogram29november.

Tilmelding til U19 DM sprint

Grundet lidt tekniske udfordringer i vores tilmeldingssystem bedes alle, der ønsker køre DM i sprint for U19 herrer skrive til dbc@cykelbanen.dk. På forhånd tak.

Tre kvalifikationsheat og masser af profiler i torsdagens DM pointløb

Grundet et ekstrem stort antal deltagere er arrangørerne fra DBC tvunget til at køre hele tre kvalifikationsheat, når der torsdag skal afvikles DM i pointløb i Ballerup Super Arena. I skrivende stund er over 50 ryttere tilmeldt.

Og der er lagt op til et fantastisk spændende DM i pointløb. Landsholdsryttere Casper Folsach, Julius Johansen, Lasse Norman og Niklas Larsen er blandt de helt store favoritter. Sidstnævnte er tidligere europamester i disciplinen, men har dog været ude med en skade i en længere periode. De rutinerede landsholdsryttere skal dog holde øje med unge talenter som Frederik Wandahl og Robin Skivid. Sidstnævnte vandt tidligere i år U19 VM bronze i disciplinen. Men også profiler som 6-dagesrytter Jesper Mørkøv, de unge løver Matias Malmberg, Oliver Wulff Frederiksen og Martin Mollerup, de lidt mere rutinerede Jonas Aaen, Andreas Kron og Rasmus Bøgh Wallin vil uden tvivl kunne blande sig i kampen om titlen.

Torsdag køres desuden et ekstremt stærkt besat handicapparløb i Ballerup Super Arena. Julius Johansen/Casper Folsach er dagens Par nr. 7. 7’erne skal dog holde øje med blandt andre Matias Malmberg/Oliver Wulff Frederiksen, Andreas Kron/Andreas Stokbro og Martin Mollerup/Oskar Palm. I handicapparløbet deltager også kvindelandsholdsparret Julie Leth/Trine Schmidt.

Første af de tre DM-kvalifikationsheat afvikles allerede kl. 16:45. Finale er kl. 19:10. Parløbet indledes kl. 21:00.

Casper Folsach har i øvrigt vundet DM pointløb de to seneste år foran Niklas Larsen. Mens det er blevet til bronze til henholdsvis Julius Johansen og Jesper Mørkøv. Folsach vandt også i 2014, mens Lasse Norman har vundet i 2011, 2012 og 2014 og Jesper Mørkøv i 2010 og 2013.

Se tidligere vindere på dette link. Køb din billet til dagen her.

Programmet og startlisterne til torsdagens stævne kan ses på dette link.