Category Archives: Sportslige nyheder

Se torsdagens stævne i Ballerup Super Arena her

I nedenstående kan du se livestreamingem fra torsdagens stævne i Ballerup Super Arena. Der blev blandt andet kørt DBCs klassiske Dernymesterskab og et stort parløb med hele 17 par til start.

Foto: Jesper Skovbølle

Klassikerstjerne skal køre med Mads Pedersen i Ballerup Super Arena

Mads Pedersen får holdkammerat på Trek Segafredo, klassikerstjerne Jasper Stuyven, som makker, når der den 28. december skal køres 100 km parløb i Ballerup Super Arena.

100 km parløb i Ballerup Super Arena mellem jul og nytår er blevet en stor tradition i dansk cykelsport. Det er her de ægte cykelfans mødes, og ønsker hinanden godt nytår. Og det er her, man får store cykeloplevelser. I år afvikles stævnet den 28. december, og der er lagt op til endnu en fantastisk dag. Tidligere har arrangørerne fra cykelklubben DBC offentliggjort at nr. et og to fra årets Flandern Rundt, Niki Terpstra og Mads Pedersen er til start. Nu står det klart, at belgiske Jasper Stuyven bliver makker med Mads Pedersen over de 100 km parløb, som er Nytårsstævnets højdepunkt.

“Selvfølgelig har Mads og Stuyven ikke den sammen banerutine som andre – til gengæld har de så meget power i benene, at når feltet rammer de 75 km med en gennemsnitshastighed på 54 km/t, og det begynder at gøre ondt på de fleste og tempoet daler, ja så forsætter de to hårde landevejsdrenge blot i samme tempo”, forklarer DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen med et smil i mundvigen. “Det er fantastisk, vi kan præsenterer Stuyven i Ballerup Super Arena. Jeg glæder mig helt vildt, og håber virkelig at cykeldanmark bakker op, og køber en billet til stævnet”, uddyber Jimmi Madsen.

Og det er en verdensstjerne DBC kan præsentere den 28. december i Ballerup. 26-årige Stuyven er ganske enkelt en af verdens allerbedste ryttere til de fascinerende forårsklassikere. Bare i 2018 er det blevet til top-10 placeringer i både Milano-Sanremo, Flandern Rundt og Paris-Roubaix. En imponerende bedrift. Karrierens største sejre er hentet i belgiske Kuurne-Bruxelles-Kuurne i 2016 samt på 15. etape af Vuelta a Espana i 2015. Stuyven er juniorverdensmester fra 2009, Mads Pedersen måtte nøjes med VM-sølv i 2013, men til gengæld har både Stuyven og Mads Pedersen vundet U19 udgaven af Paris-Roubaix! Det er to verdensklasse cykelryttere du kan opleve køres sammen i Ballerup Super Arena den 28. december.

DBCs Nytårsstævne 2018 præsenteres af Beckers Maling.

Køb dine billetter via https://bikenrun.dk/collections/event-billetter.

Parløbssejr til 7’erne i Ballerup. Oliver Wulff Dernymester

Torsdagens parløb i Ballerup Super Arena blev et ekstremt tæt opgør mellem par nr. 7, Matias Malmberg/Oliver Wulff Frederiksen og par nr. 9, Jesper Mørkøv/Marc Hester.

Der blev kørt over 160 omgange med ti indlagte spurter. Ingen par lykkedes med at erobre en omgang. Par nr. 9 forsøgte flere angreb, men blev hver gang neutraliseret af 7’erne. Det lykkedes dog for 9’erne, der netop har kørt 6-dagesløb i London, for alvor at køre sig ind i løbet ved at vinde den femte spurt, der gav dobbelt point.

Inden den sidste spurt stod de to par lige med 28 point. Fire par udskilte sig, så det blev ikke til point for hverken 7’erne og 9’erne i den sidste spurt. Oliver Wulff Frederiksen placerede sig dog foran Marc Hester i sidste spurt, og dermed vandt 7’erne løbet. Nr. tre blev Robin Skivid/William Blume.

Tidligere på aftenen blev der kørt DBCs dernymesterskab. Der blev kørt over tre heat og en finale. Indledende heats over 30 omgange og finale over 40 omgange.

Fra første heat kvalificerede Marcus Sander Hansen og Tobias Mørch Kongsted sig til finalen. Fra andet heat var det Oliver Wulff Frederiksen og Frederik Wandahl, der gik videre, men tredje heat blev vundet af Robin Skivid foran Matias Malmberg. Desuden kom Andreas Kron og Peter Busk videre med bedste øvrige tider.

Finalen blev ekstremt hurtigt kørt, og blev tæt specielt via Oliver Wulff Frederiksen og Frederik Wandahl. Robin Skivid forsøgte at blande sig, men blev siden passeret af Matias Malmberg. Wulf Frederiksen pacet af Dan Schwartz sejrede foran Wandahl pacet af Michel Rasmussen, mens Malmberg pacet af Christian Ranneries blev nr. tre.

Se dagens resultater på dette link.

Livestreaming fra torsdagens stævne i Ballerup Super Arena

Torsdag afvikles der DBCs Dernymesterskab, parløb for eliten og meget andet i Ballerup Super Arena. Følg med i livetreamingen i nedenstående.

Fakta om dagens stævne

Tid til DBCs Dernymesterskab og mange andre cykellløb
Dørene åbner kl. 18:00
Første løb kl. 18:15
Entré: kr. 50,- eller med DBC medlemskort inkl. ledsager.
DBC passivt medlemsskab kan købes i døren til kr. 300,-
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke.
Caféen er åben med mad, vand, øl, kaffe og meget andet.
Læs mere på http://cykelbanen.dk/?p=4416

Udsigt til super spændende Dernymesterskab torsdag i Ballerup

Tordag afvikles årets udgave af DBC Derny Mesterskab i Ballerup Super Arena. Et klassisk løb med stor prestige. Der skal køres over tre indledende heats, hvorfra otte ryttere kvalificerer sig til finalen. Blandt favoritterne til sejren i eventet, der de to seneste år er vundet af henholdsvis Julius Johansen og Casper Folsach, kan nævnes stortalenterne Oliver Wulff Frederiksen og Matias Malmberg og den tidligere europamester i disciplinen Jesper Mørkøv. Blandt outsiderne kan fremhæves Riwal-rytter Andreas Kron, de helt unge Victor F. Desimpelaere og Frederik Wandahl plsu Arne Birkemose, Rasmus Bøgh Wallin og Martin Mollerup.

Torsdagens stævne i Ballerup Super Arena byder også på en lang række andre cykelklub i forskellige klasse og også på både et pointløb og parløb for eliten. I sidstnævnte kører Matias Malmberg/Oliver Wulff Frederiksen som par nr. 7, og vil helt sikkert blive udfordret af par nr. 9, Marc Hester/Jesper Mørkøv, men sandsynligvis også Arne Birkemose/Anders Fynbo, Frederik Wandahl/Victor F. Desimpelaere og Tobias Mørch Kongstad/Rasmus Bøgh Wallin. Hele 18 par deltager i løbet. Pointløbet fungerer som en lille optakt til DM i pointløb den 22. november samme sted. Interessen for løbet har været enorm, og arrangørerne hos DBC har måtte sætte loft for antal ryttere i feltet.

Se det foreløbige program til torsdagens DBC Dernymesterskab og andre løb på dette link.

Vi opdaterer løbende programmet.

Beckers Maling igen hovedsponsor for DBCs Nytårsstævne

Når DBC den 28. december afvikler det traditionsrige Nytårsstævne i Ballerup Super Arena med det klassiske 100 km parløb bliver det for andet år i træk med Beckers Maling som hovedsponsor for stævnet.

“Vores sponsorat af nytårsstævnet sidste år var en succes på alle parametre. Det blev en fantastisk aften sportsligt og oplevelsesmæssigt, og så fik vi som sponsor både rigtig god synlighed, men også mulighed for at give vores samarbejdspartnere en rigtig god oplevelse”, forklarer Kenneth Johansen, adm. direktør hos Beckers Maling.

“At vi nu har aftalen på plads med Beckers Maling giver ro i vores arbejde og mulighed for at hente et par udenlandske profiler til løbet. Vi skal nok få et super stærkt felt til 100 km parløbet, og så er vi glade for at Beckers bidrager på en række andre parametre, så vi blandt andet kan få et super lækkert VIP område på inderkredsen”, lyder det fra DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen.

100 km parløb var tidligere en klassisk disciplin ved 6-dagesløb i Europa. I 2012 blev disciplinen taget op igen ved den 50. udgave af 6-dagesløbet af det københavnske 6-dagesløb. Siden har det været en del af Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena.

Beckers Maling er en førende nordisk malingsproducent med ekspertise igennem mere end 150 år. Vi udvikler højkvalitetsprodukter og -service, der giver vores kunder den højeste kvalitet og holdbarhed, til at kunne stå igennem både tid og vejr. Vi opererer i ti lande, og vores 3.000 dedikerede professionelle medarbejdere deler glæden ved at opbygge en bæredygtig fremtid gennem bæredygtige produkter og løsninger til den professionelle maler og private.

DBC er Danmarks ældste cykelklub. Klubben er med mere end 800 medlemmer blandt Danmarks allerstørste cykelklubber. Desuden er DBC arrangør af en lang række cykelevents i vinterhalvåret.

Køb dine billetter til Nytårsstævnet på dette link.

Nr. et og to fra Flandern Rundt skal dyste i Ballerup Super Arena

Flandern Rundt er nok verdens største endagescykelløb. Mange hundredetusinde tilskuere følger hver år den belgiske klassiker fra vejkanterne og mange millioner ser med fra TV-skærmene.
2018-udgaven blev endnu et spektakulær kapitel af den historie, der blev indledt med løbets første udgave i 1913. Denne gang med en dansker i en hovedrolle. Trek-Segafredo-rytteren Mads Pedersen måtte nemlig kun bøje sig for hollandske Niki Terpstra, da målstregen i Oudenaarde blev nået efter 264 i Flanderns hårdeste terræn. Pedersens placering var den bedste danske af slagsen siden Rolf Sørensen vandt løbet i 1997. Nu får Mads Pedersen mulighed for revanche. Både den danske Trek-Segafredo-rytter og Terpstra er nemlig på startlisten, når der den 28. december afvikles 100 km parløb som en del af det klassiske Nytårsstævne i Ballerup Super Arena.

“Det er fantastisk, at vi kan præsentere nr. et og to fra verdens nok største endagesløb ved vores Nytårsstævne. Og Mads må være sulten efter at få skovlen under Terpstra. Det bliver spændende at følge. De seneste år har der været fuldt hus ved stævnet, så det forventer vi også i år. Det er bare om at få sikret sig en billet. Og for dem der har interesse i dette, kan vi tilbyde en super fed VIP oplevelse, hvor man kommer helt tæt på cykelstjernerne”, forklarer arrangørklubben DBCs eventmanager og tidligere 6-dagesstjerne Jimmi Madsen.

DBCs Nytårsstævne 2018, der altså afvikles den 28. december. præsenteres af Beckers Maling. Eventet byder ud over 100 km parløb på masser af andre cykelløb for forskellige klasser. Nytårsstævnet er blevet en fast tradition for mange danske cykelfans, og den oplagte mulighed for at ønske Godt Nytår i cykelmiljøet.

Billetter til stævnet kan købes via Bike N’Run her.