Category Archives: Sportslige nyheder

Imponerende dansk keirin-resultat af DBC-sprinter i London

Danmarks og DBCs bedste sprinter, William Rimkratt-Milkowski, har i weekenden hentet et flot resultat ved et internationalt sprinterstævne i London.

Det blev til en imponerende andenplads for danskeren i keirin, der kom i finalen via opsamlingsheat. I finalen besejrede den danske mester og rekordindehaver store profiler som franske Francois Pervis og britiske Ed Clacy.

Freddy Eugen er død

Fra Schweiz er kommet den triste meddelelse om at Freddie Eugen er død 8. juni i en alder af 77 år efter længere tids sygdom.

Ny dato for DBCs Medaljeløb. Unik mulighed ved løbet

DBC – Dansk Bicycle Club – har flyttet vores Medaljeløb 2018 til den 5. september. Dette gøres, da vi på dagen har en unik mulighed for at give deltagerne en stor oplevelse. Der vil nemlig blive lavet start og mål inden i dansk banecyklings højborg, Ballerup Super Arena. Alså mulighed for alle børn & unge for at køre cykelløb på en helt anderledes måde.

45 år gammel dansk rekord slået i Moskva

Den danske sprintmester William Rimkratt-Milkowski har onsdag i suveræn stil slået Niels Fredborgs danske rekord på 200 meter. DBC-rytteren kørte onsdag i forbindelse med GP Moskva distancen i 10,105 sekunder.

Legendariske Niels Fredsborgs nu tidligere rekord lød på 10,35 sekunder, sat i Mexico i 1973!

Men faktisk blev rekorden i første omgang slået af Joachim Ritter, der til dagligt bor i Schweiz, men har dansk licens, da han kørte 10,289 sekunder. Tim Bendtsen kørte i 10,336 sekunder.

Tilbud til U17-ryttere

Kære U-17 ryttere i DBC

DBC vil gerne, sammen med Team Ballerup, inviterer jer til en workshop i kost og ernæring den 22.maj fra kl 17.30-20.30 på Tapeten, som ligger bag Ballerup station.

Tre medaljer til Danmark ved bane-VM

Bane-VM i hollandske Apeldoorn blev succesfuldt for dansk banecykling.

Information om sidste kombistævne

Til sæsonens sidste Kombistævne den 24. februar lægger vi ud med 200 meter på tid for alle deltagere. For at kunne lægge en plan for disciplinerne, så er det denne gang nødvendigt med tilmelding.

Børnene tilmelder sig som de plejer via tilmeldingsystemet, men for Masters gælder altså denne gang at vi skal have styr på hvor mange der deltager, derfor skal alle Masters sende en mail til dbc@cykelbanen.dk om at de ønsker at deltage i sidste runde. Ingen tilmelding ingen start! Næste år påregner vi at også Masters skal benytte tilmeldingssystemet.

De enkelte løb bliver lagt op når alle tilmeldingerne er kommet ind. Tilmeldingsfristen er onsdag 21. februar klokken 23.59. I mailen må I meget gerne også skrive om I deltager i parløbet samt med hvilken makker.

Masser af NM-medaljer til DBC-ryttere

Rigtig mange ryttere med tilknytning til DBC har vundet medaljer i weekenden ved de nordiske mesterskaber på Odense Cyklebane. Blandt andet i holdsprint vandt et rent DBC hold bestående af Jakob Joensen, William Rimkratt-Milkowski og Tim Bendtsen.

Læs mere om NM på www.cyclingworld.dk.