Daily Archives: 23. september 2016

Dansk juniorrekord af DBC-rytter

DBCs unge sprintertalent Jakob Joensen slog torsdag aften dansk juniorrekord i 200 meter på tid med flyvende start. Ved et stævne i schweiziske Grenchen kørte Joensen de 200 meter i 10.732 sekunder.

Den tidligere rekord tilhørte Alex Rasmussen, der i 2002 i Moskva kørte i 10,909 sekunder. Den absolutte danske rekord indehaves af legendariske Niels Fredborg, der i 1973 i Mexico kørte i 10,35 sekunder. Ved stævnet i Grenchen blev det til en samlede tredjeplads til Jakob Joensen, der for tiden er på træningsophold på UCIs sprinterskole i Aigle.

EM-Generalprøve den 13. oktober

Den 13. oktober er der sæsonåbning for banestævner arrangeret af DBC i Ballerup Super Arena. Ud over at dagen byder på et parløb og en række øvrige løb bliver der på dagen også kørt en generalprøve på EM i Derny pace.
Som bekendt bliver der afholdt europamesterskaber i Derny pace i Ballerup Super Arena den 1. november. Her kan Danmark deltage med tre ryttere og løbet den 13. oktober vil blive brugt som et observationsløb for de danske ryttere, der har ambitioner om at deltage i EM-stævnet.

Husk at du kan købe din EM-billet via eventbilletter på www.bikeNrun.dk.