Tre danskere udtaget til Derny EM

Tre danskere udtaget til Derny EM

Når der den 1. november afholdes endnu et internationalt cykelmesterskab i Danmark, bliver det med tre danske deltagere. Casper Folsach, Jesper Mørkøv og Casper Pedersen er udtaget til at deltage i europamesterskaberne i Derny Pace, der afholdes af Dansk Bicycle Club, den 1. november i Ballerup Super Arena.

“Jeg kører ikke EM for blot at være med”, forklarede Casper Folsach efter at han i torsdag vandt en generalprøve i Ballerup i suveræn stil. “Efter at have vundet i 2014 med Rene Dupont kører jeg selvfølgelig for at vinde igen i år. Men dermed ikke sagt at det bliver let”, har Jesper Mørkøv tidligere udtalt.

Men danskerne vil uden tvivl blive udfordret af profiler som den italienske tidligere Milano-Sanremo vinder Fillipo Pozzato, den britiske mester i disciplinen Oliver Moors, den tyske mester Achim Burkart samt hollandske profiler som Yoeri Havik og Melvin van Zijl plus den stærke østrigske 6-dagesrytter Andreas Graf. Specielt Pozzato bliver spændende at følge for for de trofaste tilskuer i Ballerup Super Arena. “Det er super fedt med en så stor profil til start i vores EM-stævne. Jeg håber, det kan lokke endnu flere tilskuere ud i arenaen. Det bliver helt sikkert et spektakulært arrangement”, forklarer sportslig ansvarlig for EM-stævnet Jimmi Madsen.

Der skal køres med indledende heat fra kl. 10:00 om formiddagen og med finalen kl. 21:00 om aftenen den 1. november. Kvalifikationsheatene er hver på 20 km, mens finalen er over 40 km.

Hovedsponsor for stævnet er ejendomsadministrationsselskabet Administrea. Der forventes flere tusinde tilskuere i Danmarks største cykelarena. Billetter til EM-stævnet kan købes online via Eventbilletter på www.bikeNrun.dk.

Share