Program d. 24. november: Eliten indtager Ballerup Super Arena!

Torsdag d. 24. november kl. 18.15 køres sæsonens femte DBC-stævne, som også fungerer som optakt til DM i Parløb.

På menuen denne aften er blandt andet derny-pace og 40 kilometer parløb for eliten, hvilket er den længste parløbsdistance i sæsonen hidtil. Løbet fungerer som optakt til DM i Parløb d. 1. december, hvilket har tiltrukket en lang række topnavne. I par nummer 1 kører den nykårede Europamester i Derny-pace Casper Folsach sammen med Frederik Rodenberg, som i weekenden vandt DM i Omnium foran netop Folsach. Behøver vi nævne at de to også tog metal i Rio?

Par nummer 1 får stærk modstand af par nummer 7, som i torsdagens stævne består af ryttere, som har et “palmares”, der er længere end de flestes. De er netop hjemvendt fra 6-dagesløbet i Gent, og de har begge prøvet at vinde 6-dagesløbet i Ballerup. Der selvfølgelig tale om Marc Hester og Jesper Mørkøv! Dermed er der lagt op til en skarp duel mellem de unge 1’ere og de rutinerede 7’ere – kræs for enhver banesportsentusiast!

De to toppar ventes at blive angrebet af par nummer 6, som består af Casper Pedersen og Rasmus Bøgh Wallin. Casper Pedersen blev tidligere i dette efterår fældet af et Nikon-kamera ved 6-dagesløbet i London, men meldes tilbage i skarp form. Rasmus Bøgh Wallin har haft en fantastisk sæson ude på vejen med en samlet andenplads i PostCuppen til følge. Spændende bliver det at se hvad denne nye konstellation kan drive det til!

Som om der ikke var topryttere nok, så er det nye fænomen Niklas Larsen også til start og kan opleves i blandt andet pointløb, hvor han tidligere i dette efterår helt sensationelt vandt EM-guld. Det var Niklas’ første internationale konkurrence på en almindelig samletstarts-banecykel!

På aftenens program er også den altid seværdige disciplin Derny-Pace. Der køres 2 heats spækket med unge talenter og etablerede klasseryttere.

Vi tør godt garantere at det bliver en flot aften på de skrå brædder.

Vel mødt i Ballerup Super Arena!

Komplet program for stævnet kan ses her