DBC præsenterer ny Kombi løbsserie

DBC præsenterer ny Kombi løbsserie

DBC har fornøjelsen af at kunne byde velkommen til en ny løbsserie i eget regi. Løbsserien, som vi kalder for Kombistævner, består af fem løbsdage, hvor der hver gang køres i både masterklasserne og i børneklasserne (op til U15).

Dermed bliver løbsserie en erstatning for den tidligere Master Cup, men desuden en ny mulighed for børneryttere for at køre løb på et højt niveau, og dermed kunne forberede sig til deltagelse i normale DBC-stævner i fremtiden.

DBC afholder fem stævner i løbet af året på følgende datoer:

Fredag 27. oktober
Søndag 19. november
Torsdag 7. december
Søndag 7. januar
Lørdag 24. februar

Rytterne bliver opdelt i A, B og C klasser, og der kører skiftevis børne C, master C, børne B, master B, børne A og master A. Der vil være mindst tre løb i hver klasse per gang, og samtlige afdelinger bliver afsluttet med et parløb for hhv. børneklassen og og master. Børneafdelingen vil være et afsluttet løb for hver afdeling, således at der kan rykkes rundt mellem klasserne mellem hver afdeling, hvorimod der hos Masters kører som en løbende Cup. Som noget nyt vil parløbet også være en selvstændig Cup, hvor man får individuelt point således, at det bliver muligt at samle point selvom man har skiftende makkere.

For både børn og master’s gælder at B vil køre lidt længere end C, og A lidt længere end B. Det skulle gerne betyde at vi tilstræber at hver enkelt klasse gerne skulle ende med at køre nogenlunde samme tid på banen.

Inderkredsen vil være lukket for alle andre end rytterne, og vi håber dermed at vi får fyldte tilskuerpladser og god stemning under samtlige afdelinger!

Børneryttere skal benyttes DBC’s tilmeldingssystem via www.dbc-cykelbanen.dk, og skal derfor oprettes som ryttere i systemet. Ved spørgsmål kan der tages fat på kontoret. Når man er oprettet så vil der være tilmelding (og betaling) til hvert enkelt stævne. Efter at man er oprettet som rytter, vil man blive tildelt den klasse man skal køre i. Masters tilmelder sig ved hele balladen ved at skrive en mail til kontoret (dbc@cykelbanen.dk) med en info om hvilken klasse man ønsker at køre i samt hvem man vil køre med som parløbsmakker.

Prisen for børneryttere bliver kr 40 kroner pr afdeling, hvorimod masters betaler kr. 400 for hele serien, og derfor IKKE behøver at tilmelde sig de enkelte afdelinger.

Vi håber I vil tage godt imod det nye initiativ, og huske at det tæller som træningsløb, hvor vi alle skal have en god oplevelse samtidigt med at vi får kørt noget godt race ! Vel mødt!

Share