Ny dato for DBCs Medaljeløb. Unik mulighed ved løbet

Ny dato for DBCs Medaljeløb. Unik mulighed ved løbet

DBC – Dansk Bicycle Club – har flyttet vores Medaljeløb 2018 til den 5. september. Dette gøres, da vi på dagen har en unik mulighed for at give deltagerne en stor oplevelse. Der vil nemlig blive lavet start og mål inden i dansk banecyklings højborg, Ballerup Super Arena. Alså mulighed for alle børn & unge for at køre cykelløb på en helt anderledes måde.

Medaljeløbet afholdes  i samarbejde med Danmarks Cykle Union (DCU), PostNord, Danmarks Idræts Forbund (DIF) samt vores eventsponsor. Der er tale om et event for alle børn fra 7 til 18 år.

Medaljeløb er en god tradition i dansk cykelsport, og har været fundamentet for karrierestart for rigtig mange gode cykelryttere. Det er den oplagte måde for børn og unge at få en introduktion til cykelsporten. Man behøver endda ikke have en racercykel for at deltage. Mange kører på en normal cykel. Dog er det påkrævet at alle kører med cykelhjelm.

Klasser:
U9 (Født årgang 2011 og 2010). Distance 4 km
U11 (Født årgang 2009 og 2008). Distance 7 km
U13 (Født årgang 2007 og 2006). Distance 10 km
U15 (Født årgang 2005 og 2004). Distance 15 km
U17 (Født årgang 2003 og 2002). Distance 15 km

Alle deltagere får medaljer fra Danmarks Cykle Union.

Top-3 i hver aldersklasse bliver inviteret til DCUs Medaljeløbs finaler.

Tilmelding:
På dbc@cykelbanen.dk. Også muligt på dagen. Husk at angive deltagerens fødselsår.

Eventsponsor?
DBC søger en eventsponsor til vores Medaljeløb. Opnå stor lokal synlighed og mulighed for at komme direkte i kontakt med de unge, kommende cykelryttere. Hør mere på dbc@cykelbanen.dk.

Mere information om dagen følger her på DBCs website.

Facebook.
Vi har oprettet en Facebook event her.

Share