Program torsdag d. 23 oktober

For 14 dage siden åbnede DBC banesæsonen i Ballerup Super Arena med flere flotte løb. Siden hen er der blevet kørt EM og i øjeblikket køres der 6-dagesløb med deltagelse af Alex Rasmussen og Marc Hester i Amsterdam, mange tegn på at rytterne for alvor er rykket ind på den ovale bane.

Torsdag den 23. oktober fra klokken 18.30 er DBC så klar med sæsonens andet stævne i Ballerup Super Arena og denne gang er det blandt andet med El-installatør Claus Dalsgaard A/S holdløb for eliten. Fem hold er klar til at kæmpe mod uret over de 16 omgange, og det ligner på forhånd en yderst spændende kamp om sejren.  Holdløbet har de seneste mange år været hjørnestenen i DCUs landsholdssatsning, hvilket har givet Danmark flere medaljer.

Derefter skal eliten køre både scratch og pointløb, og igen er det ligesom i holdløbet meget spændende, hvem som tager sejren. Umiddelbart er der ikke en klar favorit, hvilket kan få løbene til at være meget uforudselige.

Aftenen slutter med et 30 kilometer langt parløb. I par nummer syv kører Simon Bigum, som viste rigtig god form for 14 dage siden, sammen med hurtige Elias Helleskov Busk. Det er dog et par, som vil blive alvorligt truet af Mathias Lindberg, der kører sammen med den tidligere juniorverdensmester Jonas Poulsen, som efter en længere pause gør comeback på banen. Derudover skal også nævnes Casper Jensen og Nichlas Eberhardt, Patrick Clausen og Jacob Mørkøv samt Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin.

Program: 2.stævne

 

Share