Program DM Parløb og Sprint d. 30. dec

DBC byder Tirsdag d. 30 december velkommen til DM Parløb og Sprint i Ballerup Suepr Arena. 

Tager par nummer 7 deres syvende titel?

Selvom der ikke er mange dage tilbage af året 2014, så er der stadigvæk en stor lækkerbisken tilbage til de danske cykelfans, når Ballerup Super Arena tirsdag den 30. december åbner dørene til DM i parløb og sprint.

Det 50 kilometer lange parløb har et af de stærkeste felter set i mange år, hvor par nummer 7, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, må påtage sig den naturlige favoritrolle.  Parret har mulighed for at sikre sig sin syvende DM-titel som par.

Parret kommer dog ingenlunde gratis til mesterskabet, da flere par vil gøre alt for at drille dem. I par nummer et og ni har vi nok de stærkeste konkurrenter. Par nummer et består af Casper Folsach og Lasse Norman Hansen, mens par nummer ni består af Marc Hester og Jesper Mørkøv. To par som kommer til Ballerup Super Arena med det eneste mål, at vinde guldmedaljen og de vil sikkert være klar til at satse hele butikken. Sølv og bronze vil ikke for alvor tælle for dem.

Lige efter de tre toppar følger en hel del interessante par. Som de tidligere juniorverdensmestre Jonas Poulsen og Mathias Krigbaum, Simon Bigum og Elias Helleskov Busk, samt Nikola Aistrup med Jonas Aaen samt en del stærke juniorpar. Så der er for alvor lagt i kakkelovnen til et spændende mesterskab.

Mesterskabet er også en god mulighed for 6-dagesarrangør Michal Sandstød og sportsdirektør Jimmi Madsen til at udse sig mulige kandidater til 6-dagesløbet der køres fra 29. januar til 3. februar.

Udover parløbsmestrene skal Danmarks hurtigste sprinter også findes. Sidste år lykkedes det for unge William Rimkratt-Milkowski at tage titlen og han er storfavorit til at forsvare mesterskabet. Flere ryttere står dog klar til at udfordre ham, så der skal nok være flere dueller, som bliver afgjort på stregen.

Stævnet starter kl. 18:00 og slutter kl. ca. 22:00
DM-parløbet over 50 km køres i tidsrummet kl. 20-21
Hovedindgangen åbnes for publikum kl. 17:00
Billetsalg fra hovedindgangen ligeledes fra 17:00
Billet kr. 60 – giver adgang til siddetribunerne – børn under 12 år gratis
Adresse: Ballerup Idrætsby 4

Program findes her: Program 30 12 2014

Share