Monthly Archives: december 2015

Mørkøv/Grasman vinder af 100 km parløb

Det blev par nr. 14, Jesper Mørkøv/Christian Grasmann, der vandt onsdagens 100 km parløb i Ballerup Super Arena. Vindertiden blev en time, 53 minutter og 23 sekunder, hvilket er næsthurtigste tid i Danmark nogensinde.

Program: 100 km internationalt parløb d. 30. december, U15 + U17 DM mm.

Onsdag d. 30. december køres DBCs traditionsrige nytårsstævne. I år er hovedbegivenheden 100 km Internationalt UCI parløb med deltagelse af danske og udenlandske topryttere.

Husk 100 km parløb og præsentation af Par nr. 7 onsdag

Onsdag er det tid til årets sidste store cykelbegivenhed, når det traditionelle nytårsstævne afvikles i Ballerup Super Arena. I år har stævnet fået den ekstra dimension, at der køres et internationalt 100 km parløb som en generalprøve på 6-dagesløbet sammen sted til februar.

Den gamle cykelhandler er død

Vilhelm ”Schrøder” Christiansen blev 87 år

Par nr. 7 bliver præsenteret ved 100 km parløb i Ballerup

Når der den 30. december køres 100 km parløb i Ballerup Super Arena, bliver der tale om en generalprøve på februars 6-dagesløb. 

Belgisk banestjerne kører 100 km parløb i Ballerup

En af banesportens største profiler, belgiske Jasper De Buyst, deltager i det internationale 100 km parløb i Ballerup Super Arena den 30. december.

Stort landevejstalent skal køre 100 km parløb

Et af dansk cykelsports helt store landevejstalenter, Mads Pedersen, har de seneste måneder prøvet kræfter med cykelbanen ved en række stævner i Ballerup Super Arena. 20-årige Pedersen har gjort det så imponerende, at han nu har fået en plads i det store internationale 100 km parløb den 30. december i netop Ballerup.

Mathias Krigbaum bliver Michael Mørkøvs makker i 100 km parløb

Et af dansk cykelsports store bane- og tempotalenter Mathias Krigbaum skal deltage i både det internationale 100 km parløb i Ballerup Super Arena den 30. december og i det 54. københavnske 6-dagesløb til februar.