Monthly Archives: maj 2016

Banecykler skal hjemtages fra Ballerup Super Arena

Så er vi nået den tid på året, hvor banecykler skal tages hjem fra Ballerup Super Arena, således at vi kan få ryddet op og gjort klar til sæson 2016/2017.

Kom og oplev tyske verdensstjerner træne i Ballerup

De danske sportsmedier, og alle andre interesserede, har onsdag mulighed for at få en helt unik oplevelse ved at kunne overvære en række af verdens bedste banesprintere træne i Ballerup Super Arena.

Ove Busk fylder 75 år

Fredag 20. maj runder Ove Hans Busk 75 år

Sprintere træner i USA og i Schweiz

DBCs to topsprintere, William Rimkratt-Milkowski og Jakob Joensen, søger udenlands for at forbedre deres kunnen og hente ny inspiration til sprint- og keirin-disciplinen.

Erik Steen fylder 70!

En af cykelsportens sande ildsjæle, Erik Steen Jørgensen, fylder lørdag 7. maj 70 år. Erik Steen hører til den generation, der blev bidt af cykelsporten, da han i en ung og følsom alder så en cykelrytter passere på tæt hold i røgtågerne i Forum. I 1962 startede han sin egen karriere i Arbejdernes Bicycle Club og blandt hans største triumfer står sejren i klubmesterskabet i C-klassen, året var 1963.

Det tyske banelandshold kommer til Ballerup

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 25. maj, hvis du vil have en anderledes oplevelse. Sprinterne fra det tyske banelandshold bruger nemlig blandt andet Ballerup Super Arena som en del af deres forberedelse til sommerens OL i Rio. Dette gør de, da banen i Ballerup er identisk med den bane, som der skal køre på ved OL-disciplinerne i den brasilianske by, men som i øvrigt endnu ikke er færdigbygget.