Monthly Archives: september 2016

Ballerup Super Arena lukket i uge 40 (3. til 9. oktober)

På grund af 24-timers Le Mans udgår alt DBC træning i uge 40

Mørkøv går efter at genvinde EM på hjemmebane

I 2014 blev danske Jesper Mørkøv europamester i Dernypace på hjemmebane i Ballerup Super Arena. En triumf der siden åbnede en del døre for unge Mørkøv på blandt andet de europæiske 6-dagesbaner.

Dansk juniorrekord af DBC-rytter

DBCs unge sprintertalent Jakob Joensen slog torsdag aften dansk juniorrekord i 200 meter på tid med flyvende start. Ved et stævne i schweiziske Grenchen kørte Joensen de 200 meter i 10.732 sekunder.

Den tidligere rekord tilhørte Alex Rasmussen, der i 2002 i Moskva kørte i 10,909 sekunder. Den absolutte danske rekord indehaves af legendariske Niels Fredborg, der i 1973 i Mexico kørte i 10,35 sekunder. Ved stævnet i Grenchen blev det til en samlede tredjeplads til Jakob Joensen, der for tiden er på træningsophold på UCIs sprinterskole i Aigle.

EM-Generalprøve den 13. oktober

Den 13. oktober er der sæsonåbning for banestævner arrangeret af DBC i Ballerup Super Arena. Ud over at dagen byder på et parløb og en række øvrige løb bliver der på dagen også kørt en generalprøve på EM i Derny pace.
Som bekendt bliver der afholdt europamesterskaber i Derny pace i Ballerup Super Arena den 1. november. Her kan Danmark deltage med tre ryttere og løbet den 13. oktober vil blive brugt som et observationsløb for de danske ryttere, der har ambitioner om at deltage i EM-stævnet.

Husk at du kan købe din EM-billet via eventbilletter på www.bikeNrun.dk.

Administrea bliver hovedsponsor for europamesterskabet i Derny pace

Ejendomsadministrationsselskabet Administrea bliver hovedsponsor, når rækken af store internationale cykelevents i Danmark fortsættes med europamesterskabet i Derny Pace i Ballerup Super Arena den 1. november.

INFO til alle løbsryttere

ALLE u17, u19, damer og eliteryttere, som skal køre DBCs første torsdagsstævne d. 13. oktober, skal oprette sig i DBCs tilmeldingssystem senest mandag d. 3. oktober

Arenaen lukket for træning 3. – 9. oktober

På grund af 24 timers Le Mans er alt DBC-træning aflyst

Sådan ser EM-billetten ud

Så har vi lavet design af billetten til europamesterskabet til Derny pace, der afvikles i Ballerup Super Arena den 1. november.

Der åbnes kl. 17.30 for dørene på dagen, hvor der blandt andet også afvikles DBCs 10 km mesterskab og en række andre cykelløb. Entré-prisen kr. 100,-

Du kan købe din billet via vores samarbejdspartner Bike N’Run her.

Følg også med på https://www.facebook.com/events/1642142322775013/