Monthly Archives: oktober 2016

Endnu en OL-medaljevinder kører EM i Derny pace

Når der tirsdag køres europamesterskaber i Derny pace i Ballerup Super Arena, så skal tre af de succesfulde danske OL-ryttere forsvare de danske farver.

Valg af rytterrepræsentant til DBCs bestyrelse

Hermed indkaldes til møde mandag 7. november 2015 kl. 19:45 i DBCs klublokale i Ballerup Super Arena (på balkon på opløbslangsiden ud for målstregen).

20 ryttere skal tirsdag dyste om EM-titel i Ballerup

Tirsdag er det tid til en af årets største cykelbegivenheder på dansk jord. Der skal kåres en europamester i Derny pace i Ballerup Super Arena.

Tidsplan til tirsdagen EM-stævne

I nedenstående følger den officielle tidsplan til tirsdagens store EM-stævne i Ballerup Super Arena. Husk at alle DBC-medlemer har gratis adgang med ledsager. For øvrige er prisen kr. 100,-

Parløbssejr til Folsach/Stokbro

Torsdag aften blev sæsonens anden DBC-stævne afviklet i Ballerup Super Arena. Igen var Casper Folsach den dominerende skikkelse på en dag, hvor der blev afviklet masser af flot cykelløb.

Casper Folsach vandt endnu en EM Derny generalprøve

Torsdag aften blev sidste generalprøve inden tirsdagen europamesterskab i Derny pace afviklet i Ballerup Super Arena. Otte ryttere kørte Derny pace over 15 km eller 60 omgange i Danmarks største cykelvelodrom. Og som ventet sejrede favoritten Casper Folsach, som han gjorde ved den første EM-generalprøve for 14 dage siden.

Niels Fredborg fylder 70 år

Niels Fredborg, et af dansk cykelsports allerstørste koryfæer, fylder fredag den 28. oktober 70 år.

Ole Kjeldsen fylder 70 år. Alle er velkomne til åbent hus arrangement

Ole Kjeldsen, æresmedlem af DBC, medlem af bestyrelsen gennem 38 år og i øvrigt også æresmedlem af Danmarks Cykle Union, hvor han i en årrække var regnskabschef, fylder den 7. november 70 år.

I den forbindelse afholdes der åbent hus i Thorvald Ellegaard Lounge i Ballerup Super Arena mellem kl. 15 og 19.

Alle er velkomne, så skriv dagen i kalenderen med det samme. Vi håber, at så mange som muligt vil møde op på dagen og fejre Ole, hvis værdi for DBC ikke kan overdrives.