Monthly Archives: december 2018

Livestreaming fra Grand Prix Odense her

Lørdag køres Grand Prix Odense på Odense Cyklebane. Følg med i livestreamingen i nedenstående.

Der indledes kl. 17:30 med U15 DM parløb.

Kl. 18:30 præsenteres aftenens 16 par. Siden køres over parudskilning, keirin, scratch, tamdem, omgang på tid og som finale en jagt over 50 km.

Aftenens favoritter er par nr. 1 Iljo Keisse/Michael Mørkøv og par nr. 7 Lasse Norman/Casper Folsach. Blandt outsiderne er blandt andre de unge Matias Malmberg/Oliver Wulff Frederiksen og dagens par nr. 6, Mads Pedersen/Jasper Stuyven. Bemærkelsesværdigt er det også at Niklas Larsen og Mathias Krigbaum gør comeback og kører sammen som par nr. 4.

Se feltet på http://odensecyklebane.dk/wp-content/uploads/2018/12/gpo-program-del-2.pdf

Sejr i rekordtid i 100 km parløb i Ballerup Super Arena

 

Lasse Norman og Michael Mørkøv sejrede fredag i det stærkt besatte 100 km parløbet ved DBCs Nytårsstævne i Ballerup Super Arena.

Sejren blev hentet i tiden en time, 52 minutter og 32 sekunder, hvilket er rekord for en 100 km i Ballerup Super Arena. Parret, der kørte som dagens nr. 7, sejrede tæt foran Casper Folsach/Julius Johansen, mens Iljo Keisse/Marc Hester blev nr. tre. Disse tre par endte på omgangshøjde med henholdsvis 38, 26 og 12 point. De unge talenter Matias Malmberg/Oliver Wulff Frederiksen imponerede med en femteplads, mens Flandern Rundt vinder Niki Terptstra og hans hollandske landsmand Pim Ligthardt blev nr. fire.

Tidligere på aftenenen vandt henholdsvis Lasse Norman og Mads Pedersen scratch race for de ryttere, der siden kørte 100 km parløb.

Hos damerne vandt Amalie Dideriksen både Dernypace og scratch. Begge foran Trine Schmidt og Julie Leth. Desværre blev damernes løb ramt af en del afbud..

Kim Refshammers Mindeløb blev vundet af Frederik Wandahl foran Robin Skivid og Kasper Andersen.

U17 DM i parløb blev suverænt vundet af storfavoritterne Philip Mathiesen/Gustav Wang.

Tilskuerepladserne i Ballerup Super Arena var flot besat med mere end 2.000 tilskuere.

Se dagens resultater her.

Se livestreaming fra Nytårsstævnet her

Fredag fra kl. 17:30 livestreamer vi vores nytårsstævne i nedenstående. God fornøjelse.

Men husk cykelløb er bedst live. Du kan fortsat nå at købe billet til stævnet via Sweetdeal på dette link eller ved indgangen. DBC medlemskort giver adgang for 1 person.

Se danske program og startlisterne her.

Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena sendes live på EuroSport

Nu får danskerne en unik mulighed for at følge dansk banecykling live på TV

Fredagens Nytårsstævne med blandt andet 100 km internationalt parløb i Ballerup Super Arena vil kunne følges live på EuroSport 2 og EuroSport player.

Ikke mange danske sportsbegivenheder sendes live på Eurosport. Men det gør DBCs Nytårsstævne fredag i Ballerup Super Arena.

Eurosport sender hele stævnet med start kl. 17:30, og det er med cykeleksperterne Brian Holm, Thomas Bay og René Wenzel som kommentatorer.

En helt unik mulighed for at se dansk banecykling på TV. Lige fra U17-ryttere til de bedste af slagsen Danmark råder over.

Fredag er der cykelfest i Ballerup Super Arena

Der er lagt op til et brag af en cykelfest, når CykelDanmark fredag mødes i Ballerup Super Arena for at ønsker hinanden Godt Nytår, men også overvære cykelløb i verdensklasse samt være vidner til kåringen af Årets Cykelrytter 2018.

DBC (Dansk Bycycle Club) byder fredag op til cykelfest i Ballerup Super Arena. Klubbens Nytårsstævne har udviklet sig til en stor tradition i dansk cykelsport. Det er her cykelDanmark hvert år ønsker hinanden Godt Nytår, og samtidig nyder fantastisk cykelløb. Aftenen byder blandt andet på U17 DM i parløb, kvindeløb på højeste niveau med blandt andre Amalie Dideriksen i feltet, den officielle kåring af Årets Cykelrytter og Årets Talent 2018 samt, som toppen af kransekagen, 100 km internationalt parløb med en lang række af verdens bedste baneryttere til start.

Og netop i år står verdensstjernerne i kø for at vise sig frem i parløbet over de den sagnomspundne distance af 100 km. På startlisten er blandt andre nr. et og to fra årets Flandern Rundt, Niki Terpstra og Mads Pedersen, Danmarks verdensklasse World Cup-ryttere Michael Mørkøv, Lasse Norman, Julius Johansen og Casper Folsach og belgierne Jasper Stuyven og Iljo Keisse. Sidtnævnte i en stærk udfordrerolle i Par nr. 9 med Marc Hester. Men også stortalenter som Frederik Wandahl, Oliver Wulff Fredersen og Matias Malmberg plus profiler som Jesper Mørkøv, Jonas Aaen, Andreas Kron, Andreas Stokbro og hollandske Pim Ligthart er på startlisten, der omfatter i alt 18 par.

“100 km parløb er noget helt specielt. Distancen efterlader ingen tvivl om, at det er det stærkeste par der vinder. Og netop i år er feltet super stærkt, og jeg forudser et meget åbent løb. Vi glæder os til en stor cykelfest, og håber og tror på at rigtig møder frem på fredag i Ballerup Super Arena”, forklarer DBCs eventansvarling på dagen, Jimmi Madsen.

Nytårsstævnet 2018 præsenteres af Becker Maling.

Det er fortsat muligt at købe billetter til stævnet via https://underholdning.sweetdeal.dk/47608/Dansk_Bicycle_Clubs_klassiske_Nytaarsstaevne

Se dagens program og startlister på https://cykelbanen.dk/wp-content/uploads/2018/12/Programnytaarsstaevne2018.pdf

Information om Nytårsstævnet den 28. december

Her samler vi alt information om det store Nytårsstævne i Ballerup Super Arena den 28. december.

Billetsalg:
Via Sweetdeal på dette link eller ved indgangen.
DBC medlemskort giver adgang for 1 person.

VIP
Som VIP-gæst har du adgang til VIP-område på inderkredsen samt et afspærret område på hovedtribunen. På inderkredsen serveres Tapas-menu samt fri blød bar. Ved VIP indgangen (se tegning) vil I få udleveret VIP-armbånd, der giver adgang til VIP-området på inderkredsen.
Dørene åbner kl. 17:00. VIP området åbner kl. 18:00. Der vil være VIP-parkering ved VIP-indgangen.

vipindgang2

Tidsplan for Nytårsstævne 2018:

kl. 17:00 Dørene åbner
kl. 17:30 1.start DM Parløb U17 (20 km. 4 spurter)
kl. 18:00 2.start, 1. heat Derny GP Damer, 6 km
kl. 18:10 Præmiecermoni, DM Parløb U17
kl. 18:20 3. start, 2. heat Derny GP Damer, 6 km
kl. 18:40 4. start Scratch, kategori C og D, 5 km
kl. 18:50 5. start Scratch, kategori A og B, 5 km
kl. 19:00 6. start DM revanche sprint
kl. 19:05 7. start Scratch for ryttere til 100 km med hvide rygnumre, 5 km
kl. 19:15 8. start Scratch for ryttere fra 100 km med sorte rygnumre, 5 km
kl. 19:25 9. start DM revanche sprint
kl. 19:30 10. start Kim Refshammers Mindeløb, 5 km Derny
kl. 19:45 Kåring af Årets cykelrytter 20 min
kl. 20:05 11. start Udskilning kat. A og B
kl. 20:20 12. start Scratch damer, 10 km
kl. 20:35 Præsentation af feltet til 100 km parløb
kl. 20:55 100 km Internationalt Parløb
kl. 23:00 Præmiecermoni og Tak for i aften

Startlister:
Foreløbige startlister her.

Tre DBC-sprintere har deltaget i Track Cycling Challenge i Grenchen

Tre sprintere fra DBC har torsdag deltaget i Track Cycling Challenge i Grenchen, Schweiz, hvor de kørte både sprint og keirin.

I sprint blev den danske mester William Rimkratt-Milkowski bedst af danskerne i den indledende 200 meter med 10.399 sekunder, hvilket rakte til en 19. plads. Tim Bendtsen blev nr. 27 i 10.891 sekunder, mens Nicolai Luthmann blev nr. 30 i 11.446 sekunder. I 16-delsfinalen tabte Bendtsen til polske Paryk Rajkowski, mens Rimkratt-Milkowski tabte til tyske Timo Bichler efter et meget tæt opgør.

I keirin blev Nicolai Luthmann nr. fem i sit indlednede heat, mens både Tim Bendtsen og William Rimkratt-Milkowski blev nr. tre. I opsamling blev både Bendtsen og Rimkratt-Milkowski nr. to i deres heat. Ingen af danskerne kom dermed videre og sluttede på en del 13. plads.

Se søndagens DM stævne fra Ballerup Super Arena her

Søndag blev der afvikles U19 og Master DM i omnium samt DM for damer i scratch og pointløb. Se stævnet i nedenstående.