Daily Archives: 27. december 2018

Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena sendes live på EuroSport

Nu får danskerne en unik mulighed for at følge dansk banecykling live på TV

Fredagens Nytårsstævne med blandt andet 100 km internationalt parløb i Ballerup Super Arena vil kunne følges live på EuroSport 2 og EuroSport player.

Ikke mange danske sportsbegivenheder sendes live på Eurosport. Men det gør DBCs Nytårsstævne fredag i Ballerup Super Arena.

Eurosport sender hele stævnet med start kl. 17:30, og det er med cykeleksperterne Brian Holm, Thomas Bay og René Wenzel som kommentatorer.

En helt unik mulighed for at se dansk banecykling på TV. Lige fra U17-ryttere til de bedste af slagsen Danmark råder over.

Fredag er der cykelfest i Ballerup Super Arena

Der er lagt op til et brag af en cykelfest, når CykelDanmark fredag mødes i Ballerup Super Arena for at ønsker hinanden Godt Nytår, men også overvære cykelløb i verdensklasse samt være vidner til kåringen af Årets Cykelrytter 2018.

DBC (Dansk Bycycle Club) byder fredag op til cykelfest i Ballerup Super Arena. Klubbens Nytårsstævne har udviklet sig til en stor tradition i dansk cykelsport. Det er her cykelDanmark hvert år ønsker hinanden Godt Nytår, og samtidig nyder fantastisk cykelløb. Aftenen byder blandt andet på U17 DM i parløb, kvindeløb på højeste niveau med blandt andre Amalie Dideriksen i feltet, den officielle kåring af Årets Cykelrytter og Årets Talent 2018 samt, som toppen af kransekagen, 100 km internationalt parløb med en lang række af verdens bedste baneryttere til start.

Og netop i år står verdensstjernerne i kø for at vise sig frem i parløbet over de den sagnomspundne distance af 100 km. På startlisten er blandt andre nr. et og to fra årets Flandern Rundt, Niki Terpstra og Mads Pedersen, Danmarks verdensklasse World Cup-ryttere Michael Mørkøv, Lasse Norman, Julius Johansen og Casper Folsach og belgierne Jasper Stuyven og Iljo Keisse. Sidtnævnte i en stærk udfordrerolle i Par nr. 9 med Marc Hester. Men også stortalenter som Frederik Wandahl, Oliver Wulff Fredersen og Matias Malmberg plus profiler som Jesper Mørkøv, Jonas Aaen, Andreas Kron, Andreas Stokbro og hollandske Pim Ligthart er på startlisten, der omfatter i alt 18 par.

“100 km parløb er noget helt specielt. Distancen efterlader ingen tvivl om, at det er det stærkeste par der vinder. Og netop i år er feltet super stærkt, og jeg forudser et meget åbent løb. Vi glæder os til en stor cykelfest, og håber og tror på at rigtig møder frem på fredag i Ballerup Super Arena”, forklarer DBCs eventansvarling på dagen, Jimmi Madsen.

Nytårsstævnet 2018 præsenteres af Becker Maling.

Det er fortsat muligt at købe billetter til stævnet via https://underholdning.sweetdeal.dk/47608/Dansk_Bicycle_Clubs_klassiske_Nytaarsstaevne

Se dagens program og startlister på https://cykelbanen.dk/wp-content/uploads/2018/12/Programnytaarsstaevne2018.pdf