Monthly Archives: juni 2019

Bliv Derny sponsor hos DBC

Nu har I mulighed for at støtte Dansk Bicycle Club (DBC) og det arbejde klubben gør til gavn for dansk banecykling. Dette samtidig med at I opnår eksponering af jeres virksomhed eller brand overfor en stor målgruppe.

Blandt de sponsormuligheder som DBC tilbyder er et Derny sponsorart.

Som DBC Derny-sponsor får I logoer og synlighed strategisk placeret på egen Dernymotorcykel. Dernyen er aktiv ved DBCs stævner over hele vinteren.

Desuden får I logo på DBCs website, logo på DBCs bagvæg der benyttes til det store Nytårsstævne samt logo i det trykte program ved Nytårstævnet.

Plus at I får 2 stk VIP billetter til DBCs årlige hovedstævne. Desuden støtter I DBC og dansk banecykling.

Prisen er kr. 16.500,- eks. moms for en periode på 3 år.

Kontakt os på dbc@cykelbanen.dk for at høre mere om mulighederne.

Fakta:
DBC er Danmarks ældste og største cykelklub. Hver vintersæson arrangerer klubben mere end ti banestævner i Ballerup Super Arena.

UCI laver store ændringer i banecykling

Den internationale cykelunion (UCI) har offentliggjort planer for store ændringer i opbygningen af sæsonen for banecykling. Planer der kan få stor betydning for banesportens fremtid.

Fra sæson 2020/2021 vil antallet af World Cup-afdelinger blive reduceret fra det nuværende seks til tre afdelinger. Disse afdelinger vil blive afviklet i periode fra juli til september. Desuden vil navnet blive UCI Track Cycling Nations Cup, og kun nationale teams vil kunne deltage.

UCI har desuden besluttet, at bane VM fra 2021 arrangeres i oktober som en finalen på Nations Cup løbsrækken. Tidligere har bane-VM været afviklet i marts.

Desuden skal indføres en ny løbsserie i et nyt format. Den første udgave af denne serie skal organiseres mellem november 2021 og februar 2022. Denne løbsserie får til formål at øge banecyklingens appel til tilskuere og sponsorer via et dynamisk og attraktivt format lavet perfekt til TV og tilskuere. Et format der skal være let at forstå og følge med i selv for nye tilskuere.

Flere informationer om dette format vil blive offentliggjort efter næste møde i UCIs Management Komite til september.

Andreas Byskov Sarbo bisættes den 12. juni


Juniorrytteren Andreas Byskov Sarbo døde den 1. juni som følge af en påkørsel fra en bil, der fejlagtigt var kommet ind på en afspærret rute under Tour de Himmelfart.
En meningsløs hændelse, der ikke kan undgå at berøre os alle. Vores tanker går til Andreas’ familie i denne svære tid.

Andreas blev medlem hos DBC i 2014, hvor han begyndte på banen i børneklassen, og siden hen blev han en særdeles lovende rytter på såvel bane som landevej, med bl.a. en etapesejr i juniorernes Fredsløb i Tjekkiet for blot en måneds tid siden.

Bisættelse finder sted onsdag den 12. juni kl. 13.30 fra Grundtvigs Kirke (På Bjerget 12B, 2400 København NV).

Familien har bedt om, at man i stedet for blomster donerer til Andreas Minde. Donationer kan indsættes hos Danmarks Cykle Union på: Reg.nr.: 3001 Konto: 3001 165305 eller mobilepay: 2124 4031. Der skal mærke med: ”Andreas minde”. Beløbet vil blive anvendt til cykelsportsligt formål i Andreas ånd. 

Æret være Andreas minde.