Monthly Archives: september 2019

Ny bestyrelse i DBC

DBC har mandag fået ny bestyrelse. Den består nu af nyvalgt formand Bjarne Kratholm, næstformand Tonny Møller Jensen, Hanne Malmberg, Jimmi Madsen, de nyvalgt bestyrelsesmedlemmer Tina Dideriksen og Christian Ranneries, sportschef Kenneth Røpke, kasser Inge Lise Lieberoth samt rytterrepræsentant Jørgen Sørensen.

Tillykke med valget.

Tid til generalforsamling

Mandag afholdes DBCs generalforsamling i Kay Werner Lounge i Ballerup Super Arena.

DBCs Årsberetning med indkaldelse og dagsorden kan læses på dette link.

Håber vi ses i aften.

DBC og Claus Dalsgaard a/s giver DBCs medlemmer gratis adgang til Danish Bike Award

Det er lykkedes for DBC at forhandle en aftale på plads med Danish Bike Award, der sikrer en gratis billet til alle DBC-medlemmer til prisuddelingsshowet, der afvikles i Ballerup Super Arena den 15. november. Aftalen er sponsoret af El-installatør virksomheden Claus Dalsgaard a/s.

“Super fedt at vi kan tilbyde vores medlemmer denne ekstra fede oplevelse. Danish Bike Award hylder dansk cykelsport og leverer altid et lækkert show. En god cykelrelateret oplevelser, der giver ekstra værdi til et medlemsskab hos DBC. Det er bare om at få meldt sig ind”, forklarer Kenneth Møller Kristensen fra DBC, og henviser til at man for blot kr. 300,- kan blive passiv medlem hos DBC, få adgang til alle stævner i Ballerup Super Arena, minus Nytårsstævnet, og nu altså også opleve Danish Bike Award.

“Vi er glade for muligheden for at give DBCs medlemmer denne ekstra oplevelse. Vi vil gerne være med til at tilføre værdi til den lokale cykelklub og de mange aktiviteter de driver i Ballerup Super Arena”, lyder det fra Claus Dalsgaard.

Danish Bike Award holder i år 10 års jubilæum, hvilket altså fejres med at afholde dette i  i dansk banecyklings svar på Mekka, Ballerup Super Arena. Tolv priser bliver uddelt på dagen, og det hele bliver styret fra scenen af Chris Anker Sørensen og Dennis Ritter.

Du kan blive passiv medlem af DBC, Danmarks ældste og største cykelklub, ved at sende navn, adresse, tlf. nr og fødselsdato til dbc@cykelbanen.dk og betale kr. 300,- på mobilepay 89013.

Din billet til Danish Bike Award bestiller du ved at sende en mail til dbc@cykelbanen.dk. Deadline er den 8. november.

Bestil ekstra billetter til dine cykelvenner og få DBC rabat på kr. 45- pr. billet (pris kr. 100,- + gebyr) via  https://billetto.dk/e/danish-bike-award-2019-billetter-382239

Historisk DM køres i Ballerup Super Arena den 7. november

Den kommende banesæson i Ballerup Super Arena tegner til at blive fantastisk spændende. DBC (Dansk Bicycle Club) har lavet et spændende løbsprogram, der blandt andet indeholder en nyhed. Den 7. november skal der nemlig afvikles historiens første danske mesterskab i Derny-pace. Danmarks Cykle Union har bekræftet DBCs ønske om at opgradere klubbens eget Derny-mesterskab til et officielt dansk mesterskab.

“De er stor prestige i at blive den første danske mester nogensinde i en disciplin. Det forventer vi kan tiltrække masser af stærke ryttere og forhåbentlig rigtig mange tilskuere”, lyder det fra DBCs sportschef Kenneth Røpke. “Derny-pace er en spektakulær disciplin og med DBCs fantastiske pacerkorps har vi i klubben en god tradition for at lave nogen meget publikumsvenlige løb”.

Danske ryttere har tidligere vundet en række europæiske mesterskaber i Derny-pace. Ole Ritter vandt i 1976, Gert Frank i 1983, Jimmi Madsen i 2000 og Jesper Mørkøv og Casper Folsach i henholdsvis 2014 og 2016. De to sidstnævnte mesterskaber blev vundet i Ballerup Super Arena.

Banesæsonen i Ballerup Super Arena indledes den 24. oktober med et stævne, hvor der blandt andet skal køres DM i scratch og holdsprint.

DBC er Danmarks ældste og største cykelklub, og afholdes hver vinter en række stævner i Danmarks største cykelvelodrom.

Foto: Jesper Skovbølle.

Jørgen Sørensen genvalgt som rytterrepræsentant

Mandag aften var der valg af rytterrepræsentant til DBCs bestyrelse. Jørgen Sørensen blev genvalgt for en ny periode. Tillykke med valget og tak for den store indsats.

Indbydelse til eliteidrætsaften

Se indbydelse til eliteidrætsaften.

DBCs Årsberetning

2019-udgaven af DBCs Årsberetning kan nu læses på dette link. God fornøjelse.

Valg af rytterrepræsentant foregår mandag den 23. september

Valg af DBC-rytterrepræsentant til den kommende sæson foregår mandag den 23. september kl. 20:00 på inderkredsen i Ballerup Super Arena.