Daily Archives: 6. december 2019

Superpar skal køre sammen i Danmark

Det bliver med et hollandsk/belgisk superpar i feltet, når der den 28. og 29. december køres henholdsvis Beckers Malings 100 km parløb i Ballerup Super Arena og GP Odense på Odense Cyklebane.

Tilskuerne kommer til at opleve noget af en stjerneparade, når der mellem jul og nytår afvikles to store banestævner i Danmark. Tidligere har arrangørerne af Beckers Malings 100 km parløb og GP Odense offentliggjort, at par nr. 7 i det to løb bliver verdensmester Mads Pedersen og den danske mester Michael Mørkøv og at løbets par nr. 1 bliver de belgiske vindere af årets københavnske 6-dagesløb, Kenny De Ketele/Moreno De Pauw. Nu ligger det desuden fast at endnu et superpar til løbene kommer til at bestå af den hollandske Paris-Roubaix og Flandern Rundt vinder Niki Terpstra og belgiske Iljo Keisse. Arrangørerne har tidligere offenliggjort deres aftale med Terpstra, og har nu også en underskrift med Keisse på plads.

Keisse er holdkammerat med Michael Mørkøv på Deceuninck-Quick Step. Han har vundet masser af 6-dagesløb heriblandt det københavnske 6-dagesløb med Marc Hester i 2012, og syv gange i Gent, hvor han er født og er et kæmpe ikon. Desuden har Keisse vundet en etape i Giro d’Italia, en meget spektakulær etape i Tyrkiet Rundt, hvor han ellers styrtede kort inden målstregen og en lang række andre landevejsløb. Som banerytter er det blivet til flere europamesterskaber i blandt andet parløb.

Arrangørerne vil i den kommende tid offentliggøre endnu flere profiler til startlisterne.

Billetsalg til Nytårsstævne i Ballerup Super Arena:
https://www.billetsalg.dk/Event/DBCs%20Nyt%C3%A5rsst%C3%A6vne%202019/2595

Billetsalg til GP Odense:
https://www.ticketmaster.dk/artist/cykling-odense-billetter/1004565

Resultater fra torsdagens stævne

Torsdag afviklede DBC sæsonens tredje banestævne i Ballerup Super Arena. Der blev kørt to U19 DM løb. Carl-Frederik Bevort vandt på imponerende vist U19 DM pointløbet foran Tobias Aagaard Hansen, der siden vandt scratch.

De ofte suveræne Conrad Hausted og Konrad Busk vandt de såkaldte lille parløb foran Nicolaj Wandahl og Patrick Frydkjær.

Andreas Kron/Andreas Stokbro vandt elitens parløb. Parret var det eneste, der erobrede en omgang i de 30 km lange parløb. Kron/Stokbro endte på 39 point, mens Mathias E. Larsen og Marcus Sander Hansen blev nr. to med 25 point, og Anders Fynbo/Anders Birkemose 21 point.

Torsdag blev der desuden kørt tre Derny-pace heats ved DBCs stævne i Ballerup Super Arena. Rasmus Bøgh Wallin pacet af Stinus Roalund sejrede i første heat tæt foran Andreas Kron pacet af Kent Brunsted. Andet heat blev vundet af U19 verdensmesteren i scratch Benjamin Hertz pacet af Michel Rasmussen og tredje heat suverænt af Marckus Njor pacet af Michael Marcussen.

Udskilningsløbet tidligere på aftenen blev en tredobbelt triumf for Riwal Readynez. Andreas Stokbro vandt foran Andreas Kron og Tobias Mørck Kongsted.

Se resultater fra torsdagens stævne på dette link.

Resultat, U19 DM pointløb 2019
1 Carl-Frederik Bevort 61 p.
2 Tobias Aagaard Hansen 39 p.
3 Gustav Wang 38 p.
4 Sebastian Andreasson 35 p.
5 Philip Mathiesen 34 p.
6 Kasper Andersen 31 p.
7 Emil Schandorff 29 p.
8 Lucas Scrøder 26 p.
9 Nikolaj Mengel 23 p.
10 Adam Holm Jørgensen 23 p.

Resultat U19 DM scratch 2019
1 Tobias Aagaard Hansen
2 Philip Mathiesen
3 Tobias Lund Andresen
4 Gustav Wang
5 Frederik Erringsø
6 Carl-Frederik Bevort
7 Kasper Andersen
8 Emil Schandorff
9 Mathias Møller Jørgensen
10 Frederik Bjørn Sørensen

Foto: Jesper Skovbølle.