Monthly Archives: februar 2020

Tilbud om kursus i kost og ernæring for U17/U19 ryttere

Alle DBC-ryttere i U17/U19-klasserne kan komme på kursus i kost og ernæring.

Kurset foregår på Ballerup Rådhus den 20. april kl. 17-20 og på dagen indgår også et ernæringsrigtigt aften-måltid.

Tilmelding er bindende og foregår via https://ballerup.nemtilmeld.dk/242/

Introhold for Master-ryttere

I marts kører DBC et introhold for nye masterryttere. Der er fortsat enkelte pladser på dette. Træningstiderne er som nedenstående, og tilmelding på dbc@cykelbanen.dk.

10. marts kl.17:00 til 19:00
14. marts kl. 15:00 til 17:00
17. marts kl. 17:00 til 19:00

Som udgangspunkt skal de deltagende ryttere selv have alt udstyr inkl. banecykel.

DBCs 3-dagesløb blev en succes og vender tilbage

Sent søndag eftermiddag sluttede den første udgave af DBCs 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Et succesfyldt arrangement, som arrangørerne lover kommer igen.

DBC (Dansk Bicycle Club) er verdens ældste cykelklub. Men det er også en klub, der hele tiden fornyer sig. Dette senest bevist med weekendens 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Et succesfyldt arrangement med fantastisk cykelløb og rigtig god stemning.

“VI havde blot få måneder til at få stablet det her store arrangement på banen. Det lykkedes, og det er vi super stolte over. Det har været nogle rigtig gode dage, og vi har lært en masse, som vi kan bruge i fremtiden. For vi vender helt sikkert tilbage”, forklarede DBCs formand Bjarne Kratholm sent søndag efter der var blevet ryddet op i Danmarks største cykelarena. “Nu vil vi evaluere, og så håber jeg snart vi kan melde ud, hvornår vi kører anden udgave af DBCs 3-dagesløb”.

Rent sportsligt blev det til tre fantastiske dage. Hollænderne Yoeri Havik/Jan Van Schip var i verdensklasse, og vandt helt suverænt elitens løb. Casper Pedersen, og makker Cees Bol satte to gange ny banerekord i omgang på tid, britiske Emily Nelson vandt kvindernes omnium, og var generelt stævnets stærkeste kvinderytter. Kæmpetalentet Theodor Storm vandt talentløbet i suveræn stil, mens Magnus Ritz/Noah Andersen vandt miniløbet for ryttere mellem 12 og 14 år.

Se mere via www.dbc3dages.dk

Foto: Jesper Skovbølle

DBCs medlemskort giver adgang fredag

DBCs medlemskort giver adgang til 3-dagesløbet i Ballerup Super Arena fredag. D.v.s. du får adgang til free seating på B-tribunen eller ståplads.

Desuden har du mulighed for at opgradere til en plads på A-tribunen. Dette for blot kr. 30,- Opgraderingen kan ske ved indgangen eller ved at sende dit specifikke ønske til dbc@cykelbanen.dk.

DBCs bestyrelse håber at vores medlemmer bakker op omkring vores satsning med dette 3-dagesstævne.

Information om DBCs 3-dagesløb

Den 7. til 9. februar afvikler DBC historiens første 3-dagesløb i Ballerup Supe Arena.

Alt om løbet kan læses via www.dbc3dages.dk.

Husk at DBCs medlemskort giver adgang for en person til åbningsdagen.