DBC-T Landevej indleder træningen onsdag

DBC-T Landevej indleder træningen onsdag

Fra onsdag, den 14. april, kl. 17 forsøger DBC-T Landevej sig igen med landevejstræning. Og der køres nu hver onsdag fra kl. 17 med start og afslutning ved Ballerup Super Arena

Alle er velkommen, men vi forventer, at ikke-medlemmer af DBC melder sig ind, efter at have kørt med 3-4 gange.

Der køres af følgende rute:

Start: Ballerup Super Arena – th. af sti syd for Arenaen – Ved Hold An Vej tv. (skal over Vejen) – fortsæt af Ballerupvej – fortsæt af Østbakkevej – th. af Ledøjevej – fortsæt af Risbyvej – fortsæt af Ledøje Bygade – fortsæt af Nymøllevej – th af Overdrevsvej – fortsæt af Hove Møllevej – fortsæt af Store Valbyvej – th. af Østrupvej – th. af Piledyssen –th. af Holmevej – th. af Hovevej – fortsæt af Lundevej – fortsæt af Hove Bygade til T-kryds.

Hjem: Overdrevsvej –  tv. af Nymøllevej – fortsæt af Ledøje Bygade -fortsæt af Risbyvej – fortsæt af Ledøjevej – tv. af  Østbakkevej – fortsæt af Ballerupvej – fortsæt ag Hold An Vej – th. af sti til Ballerup Super Arena.

Ruten er ca. 42 km. total. Rundstrækningen er 12,29 km.

Træner er: Preben Dalsgaard Hansen

Struktureret træning:
Opvarmning fra start 23-25 km/t på stisystemet og på Hold AN Vej. Når der køres over krydset ved Sydbuen, gøres holdt, og der kører så 2-3 mand/kvinder med 25-30 km/t (40%) til Risby, triller igennem Risby, og efter sidste ”bump” køres igen 25-30 km/t til Ledøje. Triller igennem Ledøje til toppen af bakken ved alderdomshjemmet og gør holdt. Der laver 2-3 m/k hold og kører 90 % til Overdrevsvej. Opsamling og der trilles igennem Hove Overdrev til start på rundstrækningen. Der laves hold, og køres 40% rulleskift til Gundsømagle og stopper ved Holmevej. Der laves hold og køres 70% til Lundevej. Triller til Hove og laver opsamling ved rundstrækningens afslutning. Den, der evt. vil køre en tur til på rundstrækningen gør det, og finder selv hjem.

Der trilles videre til Nybølle og stoppes ved Nybøllevej, laves hold og kører 100% til Ledøje og stopper ved alderdomshjemmet. Opsamling og triller igennem Ledøje svinget ved rideskolen, hvor der laves hold, og køres rulleskift til Risby. Triller igennem Risby og laver opsamling ved Østbakkevej.

Frit løb/ 70%/ afrulning til Sydbuen, og triller til Arenaen.

Vi gør opmærksom på, at Arenaen  p.t. desværre ikke kan benyttes til omklædning/bad, og ej heller kan klublokalet benyttes

Share