Medlemskab

DBC medlemskab
DBC fokuserer på at øge tilgangen til dansk banecykling, gennem at tilbyde kvalificerede trænere og ledere for alle aldersklasser, samt samle alle interesserede i banecykling i cykelklubben DBC.
Kontingent
Voksne med banecykling – 1.500 kr.
Junior/Ungdom med banecykling – 1.300 kr.
Drenge/Piger med banecykling – 1.000 kr.
Andre medlemmer uden banecykling – 300 kr.
Drenge/piger
Børneafdelingen (9-14 år) tilbyder instruktion, konkurrence og et godt miljø, der får de unge til at fortsætte i dansk cykelsport og vælge banecykling.
Børneafdelingen ledes af Simone Kratholm, og interesserede, der i forvejen har kendskab til cykelsporten, kan kontakte Simone på telefon 23 29 22 57 – eller man kan kontakte DBCs kontor. Nye børn, uden videre kendskab til cykelsporten, bedes kontakte DBCs kontor på telefon 31 54 01 88 eller dbc@cykelbanen.dk.
Voksne & Junior/ungdom
Junior & senior afdelingen (over 15 år) giver ligeledes instruktion til alle ryttere, men fokuserer på talentudviklingen.
I junior & eliteafdelingen arbejder vi på at skabe den komplette cykelrytter, og ønsker at få flere landevejsryttere til at benytte banen som et supplement til landevejstræningen.
Historien viser, at hurtigheden fra banen kan bruges til at vinde mange cykelløb på landevejen. Tænk blot på navne som Alex Rasmussen, Michael Mørkøv, Mark Cavendish og legenden Eddy Merckx samt verdens mest vindende 6-dagesrytter gennem tiderne, Patrick Sercu.
Har du lyst til at prøve kræfter med de skrå brædder, kan du kontakte DBC på mailadressen dbc@cykelbanen.dk – eller ringe til 31 54 01 88.
Andre medlemmer
Dansk Bicycle Club er ikke kun en klub for aktive cykelryttere. DBC er også en forening for de cykelinteresserede, der ønsker at støtte og præge udviklingen af dansk banecykling.
DBC tilbyder de cykelinteresserede et såkaldt passivt medlemskab, der årligt koster 300 kr.
Via medlemskabet gives der adgang til alle stævner der arrangeres af DBC, dog ikke 6-dagesløbet.
Derudover gives der mulighed for at præge udviklingen af dansk banecykling på den årlige generalforsamling eller som aktiv leder, kommissær eller lignende.
Interesserede kan kontakte DBC´s kontor i Ballerup Super Arena, der fra september er åbent mandag – torsdag fra kl. 15:00–17:00, eller på mail dbc@cykelbanen.dk eller telefon 31 54 01 88 (mail og telefon svarer også uden for kontortid). Evt. kan også DBC’s kasserer Inge Lise Lieberoth kontaktes på telefon 21 78 89 81 og 43 45 26 62.
Share