Bliv sponsor for DBC

Støt DBC og dansk banesport

Nu har du mulighed for at støtte Dansk Bicycle Club (DBC), plus det arbejde klubben gør til gavn for dansk banesport, og samtidig få eksponeret din virksomhed eller dit brand overfor en stor målgruppe.

DBC tilbyder en række sponsormuligheder, der sikrer dig god eksponering ved store events og god mulighed for at give dine kunder en god oplevelse.

Vi tilbyder synlighed og omtalte ved vores cykelløb (heriblandt vores store nytårsstævne), på vores platforme (web, nyhedsbreve, trykte programmer) og vores cykeltøj, mulighed for at sammensætte oplevelsespakker evt. til jeres kunder samt mulighed for at I kan ramme en specifik målgruppe med jeres budskab.

En mulighed er at blive sponsor for et af vores store stævner, og dermed opnå maksimal fokus på dagen.

DBC Dernysponsor
Som DBC Dernysponsor får du logoer og synlighed på din egen Dernymotorcykel, der er aktiv ved både DBCs stævner over hele vinteren samt ved 6-dagesløbet. Du får logo på DBCs website, logo på DBCs bagvæg der benyttes til det store Nytårsstævne samt logo i det trykte program ved Nytårstævnet. Plus at du får 2 stk VIP billetter til DBCs store Nytårsstævne. Desuden støtter du DBC og dansk banecykling.
Prisen er kr. 6.500,- eks moms per år.

Kontakt os på dbc@cykelbanen.dk for at høre mere om mulighederne.

100km_3

Fakta om DBC:
Stiftet 7. maj 1881
Ca. 750 medlemmer og dermed blandt Danmarks største cykelklubber.
Arrangør af en lang række cykelevents i vinterhalvåret.

Web: www.dbc-cykelbanen.dk
Facebook.com/cykelbanen

Share