Team Change Lingerie

Kvindeholdet Team Change Lingerie er en del af DBC.

Team Change Lingerie træner på landevejene hver mandag 17.30-19.30 fra start april til slut september. Alle træninger bliver slået op som begivenheder på teamets Facebookside  og du kan bare melde dig til fra gang til gang.

Du kan også blive medlem af den lukkede Facebookgruppe, som kun er for aktive medlemmer eller potentielle nye medlemmer.

Mange af dem, der cykler med, er medlem af Danish Bicycle Club (DBC), der holder til ved Ballerup Super Arena.

Det giver os nogle rigtig gode muligheder for at udvikle teamet, uddanne holdkaptajner, afholde teamarrangementer, komme gratis til banestævner og meget mere. Du skal ikke være medlem af DBC for at køre med, men det er dejligt, hvis du har lyst.

Bliv medlem

Hvis du vil være medlem, skal du blot gøre det via DBCs klubmodul på dette link.

Fra to til rigtig mange på et år

Historien om Team Change Lingerie, er en dejlig fortælling om passion for cykelsporten, fællesskab og lysten til at udfordre sig selv og udvikle sig sammen med andre. Hanne Malmberg og Henriette Rald tog initiativet tilbage i juni 2018 og et år senere var der over 50 medlemmer og den fedeste sponsor i CHANGE Lingerie.

Teamet er kun for kvinder og udvikler sig hele tiden. I august 2019 blev der uddannet 9 holdkaptajner og teamet inddelte træningen i tre niveauer. Hold 1 for begyndere eller ryttere med tunge ben på dagen, hold 2 for øvede og hold 3 for dem der har lyst til at give den fuld gas på fart eller distance eller begge dele.

Share