Årets sidste stævne på Aarhus Cyklebane

Årets sidste stævne på Aarhus Cyklebane

Kære Banerytter
Fredag den 1. september kører vi årets sidste stævne på Aarhus Cyklebane. Igen håber vi på stor ryttertilslutning, da det vil hjælpe os i vores kamp for at få en indendørs cykelbane til Aarhus i stedet for den nuværende betonbane, der bliver revet ned om et år.
Det er Jørgen Leths Æresløb, hvilket plejer at være sæsonens største publikumsmagnet. Tilmelding foregår hos Sportstiming her: https://www.sportstiming.dk/event/11803.
Bemærk den særlige tilmelding for Super Cup deltagere. Spørgsmål herom skal rettes til Christian Ranneries på crr@plh.dk. Se racebook for Super Cup her: https://www.aarhuscyklebane.dk/wp-content/uploads/2023/08/Supercup-Propositioner-2023_Final.pdf
Udover Super Cup for eliten, satser vi også på at få et sprinterfelt op at stå med udenlandsk deltagelse – og så kører vi omnium med 3-4 starter for Senior B og B/U.
For sjællandske ryttere, refunderer vi op til 450 kr. for færge/broafgift plus op til 450 kr. i brændstof for biler, der har 3-4 ryttere med (som ikke kører Super Cup). Det sker i samarbejde med DBC Ballerup, som finansierer brændstof. Kvitteringer skal sendes til undertegnede.

Bjarke Vodder Nielsen

BVNielsen@gmail.com

+45 92827319

www.aarhuscyklebane.dk

Aarhus Cyklebane | Jyllands Allé 79 | 8000 Aarhus

Share