New zealandsk stjerneskud skal dyste om sejren i 3-dagesløbet

New zealandsk stjerneskud skal dyste om sejren i 3-dagesløbet

New zealandsk stjerneskud skal dyste om sejren i 3-dagesløbet

Når 3-dagesløbet finder sted i Ballerup Super Arena fra 7-9. november, bliver det med en sand stjerne på startstregen.

Den newzealandske stjerne rytter Corbin Strong har nemlig meldt sin ankomst, og det er en stærk new zealænder, der med garanti har tænkt sig at byde par nummer 7 med Michael Mørkøv og Tobias Aagaard op til dans.

Corbin Strong er ikke hvem som helst. Han kommer fra en dugfrisk sejr på landevejen, hvor han besejrede flere World Tour-ryttere heriblandt Marc Hirschi og vandt endagsløbet Giro del Veneto. Der er derfor ingen tvivl om, at det er en newzealandsk stjerne, der kommer til Ballerup i storform.

24-årige Strong kommer til at køre i par nummer 13 med ingen ringere end Matias Malmberg. Matias har tidligere været den del af par nummer 7, og han har både deltaget i 3-dagesløbet og i det tidligere 6-dagesløb. Den 24-årige dansker, der i denne sæson har kørt for det tyske mandskab Maloja Pushbikers, har også deltaget i flere store internationale 6-dagesløb. Sidste år deltog han blandt andet i 6-dagesløbet i Gent. Der er derfor ingen tvivl om, at det er et utroligt stærkt par, der kommer til 3-dagesløbet.

Dermed skal den danske legende Michael Mørkøv og unge Tobias Aagaard stå tidligt op, hvis de vil slå Corbin Strong og Matias Malmberg.

Corbin Strong og Matias Malmberg er præsenteret i samarbejde med: P.O. auto

Vil du gerne opleve Corbin Strong og Malmberg i Ballerup Super Arena, så kan du købe din billet til 3-dagesløbet her. Lige nu sparer du endda penge på billetten, hvis du køber inden 20. oktober.

Billetter købes her:

Tekst: Niels Nedergaard

Foto: Jesper Skovbølle

Share