Bliv sponsor for DBC Ballerup

Støt DBC Ballerup og dansk banesport

Nu har du mulighed for at støtte DBC Ballerup, plus det arbejde klubben gør til gavn for dansk banesport, og samtidig få eksponeret din virksomhed eller dit brand overfor en stor målgruppe.

DBC Ballerup tilbyder en række sponsormuligheder, der sikrer dig god eksponering ved store events og god mulighed for at give dine kunder en god oplevelse.

Vi tilbyder synlighed og omtalte ved vores cykelløb (heriblandt vores 2  store stævner, 3 dages-løb og nytårsstævne), på vores platforme (web, nyhedsbreve, trykte programmer) og vores cykeltøj, mulighed for at sammensætte oplevelsespakker evt. til jeres kunder samt mulighed for at I kan ramme en specifik målgruppe med jeres budskab.

En mulighed er at blive sponsor for et af vores store stævner, og dermed opnå maksimal fokus på dagen.

DBC Ballerup Dernysponsor
Som DBC Ballerup Dernysponsor får du logoer og synlighed på din egen Dernymotorcykel, der er aktiv ved både DBC Ballerups stævner over hele vinteren samt ved 3-dagesløbet. Du får logo på DBC Ballerups website, logo på DBC Ballerups bagvæg der benyttes til det store Nytårsstævne samt logo i de trykte programer. . Desuden støtter du DBC Ballerup og dansk banecykling.
Prisen er kr. 16.000,- eks moms for en 4 årig periode.

Kontakt os på dbc@cykelbanen.dk for at høre mere om mulighederne.

100km_3

Fakta om DBC Ballerup:
Stiftet 7. maj 1881
Ca. 750 medlemmer og dermed blandt Danmarks største cykelklubber.
Arrangør af en lang række cykelevents i vinterhalvåret.

Web: www.dbc-cykelbanen.dk
Facebook.com/cykelbanen

Share