Tidligere DBC-formand Jørgen Lund fylder 80 år

Onsdag 12. juli fylder tidligere DBC-formand  – i perioden 1974-76 – Jørgen Lund 80 år.

Jørgen Lund var begynder på Ordrupbanen i 1955, og var en dygtig cykelrytter især i de sprinterbetonede løb. Han sluttede i 1964, men gjorde come-back et par år senere, hvor han kørte yderligere to sæsoner, som denne gang bragte Jørgen direkte ind i lederarbejdet, først som  rytterrepræsentant, dernæst som menigt medlem af DBCs bestyrelse og senere formand. Jørgen Lund var i formandsperioden også med i ledelsen af Danmarks Cykle Union på banefronten, ligesom han har været holdleder ved bane-VM.

Da 6-dagesløbene startede op i Forum igen i midten af 1970’erne, var Jørgen Lund i en årrække præmiekommissær, og privat drev han i en periode en cykelforretning i Herlev. Senere blev Jørgen Lund ansat på Tipsbladet.

Jørgen Lund har aldrig været bange for at sige sin mening,  og vi har senest truffet Jørgen på et par DBC-generalforsamlinger, hvor han – som i sine unge år – gav sin mening om tingenes tilstand til kende. 

Et stort til lykke med de 80 år skal lyde fra DBC.

Share