Rigtig godt nytår

Rigtig godt nytår

Kære alle

Jeg håber, at i alle er kommet godt igennem julen, uden alt for mange kilo på sidebenene.

2020 har været et træls år for DBC og banesporten. Heldigvis fik vi afviklet et godt 3 dages stævne, med et højt sportslig niveau. Vi fik stablet et flot felt på benene, som vi fik stor ros for, fra vores sponsore.

Sådan et arrangement kan kun gennemføres med alle jer frivillige. Det kan vi ikke takke nok for.

Efteråret, med restriktioner blev en prøvelse. Det lykkedes os, til trods for disse, at gennemfører fire torsdagsstævner. Her vil vi gerne sige tak for den store forståelse og samarbejdsvilje fra rytterne og deres hjælpere side

Her kort før jul kom der desværre igen restriktioner, der medførte nedlukning af banen igen.

Kort efter nedlukningen, blev vi en orientering, om at Ballerup Super Arena, skulle bruges til testcenter frem til oktober måned. Dette ville medfører, at der ikke kunne laves sportslig aktivitet i hallen.

Heldigvis, arbejdede alle interessenter på højtryk. Stor tak til DCU og Ballerup Super Arenas ledelse. Vi blev reddet på målstregen.

Vi er optimister, og tror fuldt og fast på at, vi snart kommer på banen igen.

Rigtig godt nytår

På vegne af bestyrelsen
/formand Bjarne Kratholm

Share