DBCs kasserer Inge Lise Lieberoth runder 75 år

DBCs kasserer Inge Lise Lieberoth runder 75 år

DBCs kasserer Inge Lise Lieberoth runder 75 år torsdag 1. april 2021.   

Inge Lise Lieberoth meldte sig ind i DBC i 1991, og blev i december 1997 valgt som DBCs kasserer – en post hun med stor flid har passet lige siden, og hun siger sjældent nej, når hun bliver bedt om at hjælpe DBC med andre opgaver lige fra billetkontoret over løbsofficial til køkkentjans.   

Det siges, at mange medlemmer ikke kender personernes i DBCs bestyrelse, men det er vist ikke tilfældet med Inge Lise. På billetkontoret ekspederer hun på stævnedagene såvel publikum som medlemmerne med en velment bemærkning, og er man kommet bagud med kontingentet og måske ikke har vist sig et stykke tid i Arenaen, så kan man påregne en personlig kontakt fra Inge Lise med henblik på at få rettet skaden op. 

Oprindelig var Inge Lise fodboldfan. Hun voksede op ikke langt fra Parken i København – og i dag er FCK hendes favorithold. Hun kom ind i cykelsporten gennem sin mand Niels Jørgen Lieberoth – der var formand for DBC-Turisterne frem til sin død i 2004.  I starten virkede Inge Lise mest hos DBCT’erne, som fortsat står hendes hjerte nær, og hvor hun i øvrigt i dag er kritisk revisor.

I sit civile arbejdsliv begyndte en ganske ung Inge Lise som elev hos Toldvæsenet, der senere fusionerede med Skat, og hvor hun efter i alt 52 års beskæftigelse sluttede af med tildeling af Kongelig fortjentsmedalje. Også DBC har hædret Inge Lise for sin indsats, da hun i 2017 blev udnævnt til æresmedlem.

DBC ønsker hjertelig til lykke med den runde fødselsdag. 

/Ole Kjeldsen

Share