DBC Ballerup med i ny SUPERCUP

DBC Ballerup med i ny SUPERCUP

En ny SuperCup med løb på de tre danske cykelbaner er nu en realitet. En Cup der er lavet med håbet om at løfte dansk banecykling ind i en ny æra på det sportslige, såvel som det kommercielle plan.

SUPERCUPPEN, som er Cup’ens officielle navn, køres som parløb for herrer, og individuelt for damer, over 6 dage med to afdelinger i hhv. Aarhus, Odense og i Ballerup. Første afdeling køres allerede fredag den 13. maj på Aarhus Cykelbane.

Der køres både for herrer og kvinder.

SUPERCUPPEN for herrer
Her køres som et parløb, over 6 dage, ud fra samme principper som et 6-dagesløb. Den største forskel er at de 6 dage er spredt ud over hele sæsonen, og at man tilmelder sig team-eller klubvis. Derfor behøver det ikke nødvendigvis at være de samme to ryttere som repræsenterer sit team / klub til de 6 afdelinger, ligesom den samlede sejr dedikeres til hele holdet, og ikke kun den enkelte rytter.

SUPERCUPPEN for kvinder
Her køres som et omnium i hver afdeling, med en sideløbende samlet cup. Det betyder at dameryttere godt kan deltage i en eller flere afdelinger, uden at være forpligtede til at deltage i alle 6 afdelinger.

Share