Kenneth Røpke ny sportschef i DBC Ballerup

Kenneth Røpke ny sportschef i DBC Ballerup

Kenneth Røpke vender retur som Sportschef i DBC Ballerup her i foråret.

Kenneth Røpke har en lang og flot karriere, hvor han var fast mand på 1000 meter på tid, holdløb samt meget mere. Fra 1982 og frem  til 1994 var Kenneth en fast del af det nationale Team, som deltog i VM, Nordisk of Nationale mesterskaber. Det blev til et utal af Danske og Nordiske mesterskaber, samt flere VM medaljer.

Jeg glæder mig rigtig meget til at få et tæt samarbejde med Kenneth Røpke, og i særdeleshed se og mærke, hvordan han kan give alle vores unge talenter et ekstra løft, således vi, DBC Ballerup kan blive ved med at være den førende klub, som leverer morgendagens stjerner siger formand Bjarne Kratholm. Samtidig vil jeg gerne takke Mathias Kriegbaum for en stor indsats, som Sportschef i den forgangne sæson. Kriegbaum har valgt at stoppe som Sportschef, da fuldtids arbejde og jobbet som Sportschef ikke kan hænge sammen.

Kenneth Røpke har tidligere haft det fulde ansvar i klubben, men de sidste sæsoner, har han kun arbejdet med DBC Ballerups 3 dages løb samt Nytårsstævnet. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med i hele vintersæsonen, og forhåbentlig være med til at skabe en masse gode cykelløb siger Kenneth Røpke.

Share