DM på Århus cykelbane den 27. juni

DM på Århus cykelbane den 27. juni

Kære Banerytter

I forlængelse af DM-ugen på landevejen, tager vi en række DM’er på banen med også. Det gør vi tirsdag den 27. juni med Gunnar Asmussens Æresløb, hvor stævneprogrammet starter kl. 17:30.

Vi håber på at kunne fortsætte med høj deltagelse til vores løb på Aarhus Cyklebane, da det vil hjælpe os godt på vej i vores søgning efter midler til en indendørs cykelbane.

  • Tilmelding foregår hos Sportstiming her: https://www.sportstiming.dk/event/11593
  • Vi kører DM i Scratch, Udskilningsløb og Pointløb for både Herre og Dame elite. Derudover arrangerer vi en turnering i Sprint samt omnium for Senior B og B/U
  • Hvis du er medlem af Aarhus Cyklebane, skal du ikke betale for deltagelse i stævnerne (kontingentet er tjent ind, hvis man deltager i 3 stævner og er medlem af en af vores samarbejdsklubber). Medlemskab tegnes her: https://www.aarhuscyklebane.dk/vare-kategori/kontingent/ – hvorefter man får tilsendt en “gratis”-kode til Sportstiming
  • For sjællandske ryttere, refunderer vi op til 450 kr. for færge/broafgift plus op til 450 kr. i brændstof for biler, der har 3-4 ryttere med. Det sker i samarbejde med DBC Ballerup, som finansierer brændstof. Kvitteringer skal sendes til undertegnede – se kontaktinfo nedenfor.
  • Har du brug for hjælp/assistance med udstyr til en udendørs bane, så sig gerne til

Resten af vores 2023-sæsonplan findes her: https://www.aarhuscyklebane.dk/saesonplan/

Ved alle former for spørgsmål – så tag endelig fat i Johannes (cc) eller undertegnede 😊

Bjarke Vodder Nielsen

BVNielsen@gmail.com

+45 92827319

Share