6-dagesryttere vandt parløb. Dansk mesterskab til Team Børkop Cykler-Carl Ras Roskilde Junior OPDATERET

Torsdag blev sæsonens sidste DBC-banestævne afviklet i Ballerup Super Arena. 

Stævnets højdepunkt og finale var et parløb over 40 km med deltagelse af en række af Danmarks bedste parløbsryttere. Løbet blev kørt i forholdsvis høj fart, og det lykkedes ikke for nogen par at erobre en omgang. Dermed skulle løbet afgøres på de point, der kunne hentes i de i alt seks indlagte spurter. Parløbet blev en forholdsvis tæt affære, der først blev afgjort i sidste spurt, hvor par nr. 9, Elias Helleskov Busk/Simon Bigum, lige præcis afgjorde løbet ved at vinde spurten, der gav dobbelt point.

Busk og Bigum har netop vundet UIV Cup løbet i Bremen, og er på startlisten til 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena fra den 4. februar.

Topresultat aftenens elite parløb over 40 km
1. Elias Helleskov Busk/Simon Bigum 23 p.
2. Andreas Stokbro/Christian Nykvist Larsen 22 p.
2. Andreas Kron/Mathias Erik Larsen 16 p.

Torsdag blev der også afviklet danske U19 mesterskaber i 4000 meter holdforfølgelse. Her blev det både til guld og bronze til Team Børkop Cykler-Carl Ras Roskilde Junior. Teamets førstehold indhentede i guldfinalen Team ABC, der dermed fik sølv. I bronze finalen slog Team Børkop Cykler-Carl Ras Roskilde Junior Cycling Copenhagen. De to teams kørte i henholdsvis 4:31,63 min og 4:38,62 min. de vindende hold stillede blot med tre ryttere, Rasmus Lund Petersen,  Julius Johansen og Mathias Larsen.

Se alle aftenens her: Resultater Ballerup Super Arena d21januar

Share