Michael Mørkøv gør “comeback” i Ballerup Super Arena den 30. december

Når der den 30. december køres internationalt parløb over hele 100 km i Ballerup Super Arena er Michael Mørkøv af finde feltet.

DBC (Dansk Bicycle Club) afholder den 30. december deres traditionelle nytårsparløb, der altid tiltrækker et stærkt felt, og et stort publikum. I år skal der køres over hele 100 km. I feltet er blandt andre verdensmester i parløb fra 2009, Michael Mørkøv.

Mørkøv, der til sæson 2016 skifter til det russiske Katusha team, har ellers allerede indledt forberedelserne til landevejssæsonen, og har derfor begrænset mulighed for at køre på banen i denne vintersæson.

“Jeg elsker at køre på hjemmebane i Ballerup, og prøver til enhver tid at deltage, når mit landevejsprogram tillader det. I år har jeg prioriteret højt at kunne deltage ved 100 km stævnet den 30., da det jo desværre ikke er muligt at være med ved 6-dagesløbet til februar”, forklarer Michael Mørkøv.

Mørkøv har i sin karriere blandt andet vundet tolv 6-dagesløb og blev i 2009 verdensmester i parløb sammen med Alex Rasmussen.

Onsdag den 30. december afvikles desuden Kim Refshammers Mindesløb i Ballerup Super Arena. Kim Refshammer var i en årrække træner for banelandsholdet og træner/sportsleder for DBC. Han døde under en joggingtur 2002, blot 46 år gammel. Mindeløbet har været kørt siden 2005 og der køres om en vandrepokal udsat af Henrik Elmgreen.

Mere information om stævnet følger på cykelbanen.dk i den kommende tid. Men husk at der gratis adgang for 2 personer mod fremvisning af DBC-medlemskort.

Share