Europamesteren i pointløb kører i Ballerup den 30. december

Når der den 30. december afvikles det traditionelle nytårsstævne i Ballerup Super Arena bliver det blandt andre med europamesteren i pointløb i feltet.

Hele 100 km skal der køres i årets udgave af det traditionelle nytårsparløb i Ballerup Super Arena. Parløbet tiltrækker altid et stort antal tilskuere og et stærkt felt.

På startlisten i årets udgave er blandt andre den polske europamester i pointløb, 24-årige Wojtek Pszczolarskii. Europamesterskabet vandt Pszczolarskii tidligere på året i schweiziske Grenchen. Ved denne lejlighed blev det også til polsk bronze i scratch ved Adrian Teklinski, der ligeledes er på startlisten i Ballerup den 30. december.

“Det er to meget spændende polske ryttere, som jeg glæder mig til at se i Ballerup Super Arena og dermed have muligheden for at vurdere om de har niveauet til også at køre 6-dagesløbet i Ballerup til februar”, vurderer sportslig ansvarlige for 6-dagesløbet Jimmi Madsen

Onsdag den 30. december afvikles desuden Kim Refshammers Mindesløb i Ballerup Super Arena. Kim Refshammer var i en årrække træner for banelandsholdet og træner/sportsleder for DBC. Han døde under en joggingtur 2002, blot 46 år gammel. Mindeløbet har været kørt siden 2005 og der køres om en vandrepokal udsat af Henrik Elmgreen.

Mere information om stævnet følger på cykelbanen.dk i den kommende tid. Men husk at der gratis adgang for 2 personer mod fremvisning af DBC-medlemskort.

Share