Program: Spændende parløbs omnium venter torsdag i Ballerup

Torsdag er der igen cykelløb i Ballerup Super Arena. DBC arrangerer sæsonens syvende stævne, og der køres blandt andet et meget spændende parløb omnium.

Det store 100 km internationale parløb i Ballerup Super Arena mellem jul og nytår blev en enorm succes med mere end 2500 tilskuere i hallen og flot cykelløb.

Allerede torsdag er der igen stævne på cykelbanen. Hovedbegivenheden torsdag er et par-omnium, hvor ti par dyster over fire afdelinger. Der skal køres scratch, udskilningsløb, Derny og et afsluttende parløb. Favoritter må være par nr. 9 med Marc Hester, der netop har vist god form i Revolution-løbsserie i Manchester og tidligere professionelle på Team Saxo Bank, Jonas Aaen. Men de to vil ikke komme sovende til sejren, da de vil blive udfordret af blandt andre par nr. 7 med de hurtige Andreas Stokbro og Morten Øllegaard, men helt sikkert også af par nr. 1 med fynboerne Kasper Linde og Matias Greve.

Torsdagens program på cykelbanen indledes kl. 18:30, og byder blandt andet også på et spændende keirin løb, hvor den danske mester i sprint William Rimkratt-Milkowski deltager, på scratch og udskilningsløb for damer samt en række U17 løb.

Alle deltagende ryttere skal have søgt licens for 2016 for at være startberettiget!

Programmet for torsdagen kan ses her.

Share