Endnu en OL-medaljevinder kører EM i Derny pace

Når der tirsdag køres europamesterskaber i Derny pace i Ballerup Super Arena, så skal tre af de succesfulde danske OL-ryttere forsvare de danske farver.

Danmark står med rigtig gode medaljechancer ved tirsdagens EM i Derny Pace i Danmarks største cykelarena. Mange eksperter har på forhånd udråbt en af Danmarks OL-bronzevindere i holdforfølgelse fra Rio, Casper Folsach, som værende blandt de største favoritter ved EM-stævnet. Men også Casper Pedersen, der netop har kørt karrierens første 6-dagesløb i London, har vist stærkt kørsel de seneste uger. Senest er endnu en af de danske medaljevindere fra sommerens olympiske lege, Frederik Rodenberg Madsen, kommet på startlisten. Rodenberg Madsen afløser Jesper Mørkøv, der er blevet ramt af sygdom efter 6-dagesløbet i London.

“Frederik er en rytter af høj klasse. Når man kan være en del af et 4000 meter hold, der får OL-medalje, så har man noget at køre med”, forklarer DBCs ansvarlige for EM-stævnet, Jimmi Madsen, men understreger desuden, at det naturligvis ikke er optimalt for Frederik Rodenberg at blive udtaget så sent før EM-stævnet.

Se den komplette startliste, dagens program og masser af andre informationer om det store event på http://cykelbanen.dk/?page_id=1800.

Share