Bjarne Kratholm fylder 60 år

Et markant og aktivt medlem af DBC, Bjarne “Kratten” Kratholm, fylder den 20. juli 60 år.

Bjarne kender vi i DBC som børne- og ungdomstræner, speaker ved stævner og rigtig meget andet, Desuden har Kratten være medlem af Amager Cykle Ring (ACR) i 36 år, heraf de 20 år som licensrytter. I to perioder har Bjarne været medlem af ACRs bestyrelse, og i anden periode som formand i 6 år. I denne periode blev Bjarne desuden valgt ind i først Distrikt Sjællands bestyrelse og siden i Danmarks Cykle Unions hovedbestyrelse. Her sad han blandt andet, mens Danmark var værter for hele Bike City konceptet med blandt andet bane-VM i 2010 og landevejs-VM i 2011.

Desuden kender vi Bjarne som et altid imødekommende og hjælpsomt menneske, der har et stort hjerte, der brænder for cykelsporten.

Kratten holder åben reception den 20. juli fra kl. 14 til 17 i Amager Cykle Rings lokaler, Saltværksvej 56, 2770 Kastrup.

Share