Så er der åbnet for billetsalget til DBC Nytårsstævne og Beckers Malings 100 km internationale parløb

Den 28. december afholder DBC det traditionsrige Nytårsstævne i Ballerup Super Arena. Der skal køres Beckers Malings 100 km internationale parløb, omnium for kvinder, Kim Refshammers Mindeløb og meget andet cykelløb.

Der venter en cykelfest i Ballerup Super Arena, hvor cykelfolket kan ønske hinanden godt nytår. Arrangørerne offentliggører i den kommende tid en række store profiler til startlisterne, men allerede nu er der åbent for billetsalget til det store cykelevent. Det er muligt at købe reserveret siddepladser på A-tribunen, free seating til resten af hallen eller VIP billetter med bespisning, fri blød bar og adgang til hallens bedste pladser. De reserverede siddepladser forventes at bliver udsolgt. Den 1. december stiger billetprisen med kr. 20,- per billet. DBC medlemskort giver adgang for 1 person.

Køb billetter på dette link.

Det bliver i øvrigt syvende gang at der skal køres 100 km jagt i Ballerup Super Arena.

Vinder af 100 km jagter i Ballerup Super Arena
2012 Marc Hester/Iljo Keisse (BEL) – kørt ved 6-dagesløbet
2015 Jesper Mørkøv/Chritian Grasmann (GER)
2016 Lasse Norman/Michael Mørkøv
2017 Julius Johansen/Frederik Rodenberg
2018 Lasse Norman/Michael Mørkøv