DBCs 3-dagesløb registreret i kategori-1 på UCIs kalender

DBCs 3-dagesløb registreret i kategori-1 på UCIs kalender

Når verdens ældste og Danmarks største cykelklub, DBC, den 12. til 14. november arrangerer udgave nr. to af klubbens nye 3-dagesløb, så bliver det med værdifulde verdensranglistepoint på spil.

3-dagesløbet er nemlig registreret i den fornemme kategori-1 på den internationale cykelunions (UCI) kalender, Dette både i parløb for herrer, parløb for kvinder samt omnium og scratch for kvinder plus også scratch for U23 herrer.

“Registeringen hos UCI er et kvalitetsstempel af vores stævne, og et bevis for, at stævnet er på højt sportsligt niveau. Vi forventer desuden, at registreringen kan tiltrække endnu flere store internationale navne, når der nu er vigtige verdensranglistepoint på spil”, udtaler DBCs formand Bjarne Kratholm.

DBCs 3-dagesløb skal køres for både herre- og kvindeelite, for talenter samt et miniløb for de mindste.

Der er allerede indgået sponsoraftaler med virksomhederne Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring, Dansk Erhvervs Transport, Restaurant Address, Rygter køle- og frostrum samt YardHouse Global Partners. Flere aftaler forventes på plads i de nærmeste uger.

Løbets sportslige ledelse har desuden lavet aftale med verdensmesterne i parløb, Michael Mørkøv/Lasse Norman, om at de skal køre som Par nr. 7.

Billetsalget til 3-dagesløbet er indledt via Billetsalg.dk. Læs om dette på https://www.dbc3dages.dk/billetsalg/. Gennemføres eventet ikke vil billetterne blive refunderet.

Foto: Jesper Skovbølle

Share