Ingen træning i Ballerup Super Arena

Ingen træning i Ballerup Super Arena

Så skete det vi frygtede i DBC. Corona-tallene har medført at regeringen har skruet op for restriktionerne og det får en del konsekvenser for os. Fra skrivende stund og frem til 5. januar vil arenaen være lukket for al træning. Ved sidste nedlukning var eliten undtaget, men om det er tilfældet denne gang ved vi simpelthen ikke endnu. Vi er i dialog med arenaen, kommunen, DCU og DIF og vi prøver i fællesskab at finde den bedst mulige løsning når alle forhold tages i betragtning. Vores forventning er at der lukkes fuldkommen for arenaen, men når vi ved mere skriver vi det op hjemmesiden, så hold øje med den.

Nedlukningen har desværrre også betydet at vi er nødt til at aflyse Beckers Malings 100 km, vi stod ellers klar med et fuldt planlagt program som ville have være en fantastisk oplevelse. Desværre må vi skuffe rytterne, forventningsfulde sponsorer og ikke mindst de mange der allerede havde købt billet. Vi håber og forventer at kunne vende stærkt tilbage 4. februar hvor vi har planlagt at afholde vores jubilæumsstævne.

Share