Program for torsdag d. 22 januar

DBC åbner torsdag dørene for denne vintersæsons sidste stævne i Ballerup Super Arena, som primært vil byde på et Par-Omnium.

Normalt byder DBC på et to-timers parløb kort inden det Københavnske 6-dagesløb der køres fra den 29. januar til den 3. februar, men grundet en stor succes med at få danske ryttere til start ved 6-dagesløbet og UIV Cuppen i Berlin, som også begynder torsdag, samt at de danske landsholdsryttere først er på vej tilbage for deres succesrige deltagelse ved vintersæsonens sidste World Cup, har den sportslige ledelse valgt at lave det om til et Par-Omnium.

Dette betyder dog ikke, at publikum i Ballerup Super Arena kommer til at kigge langt efter de klassiske discipliner. De ni deltagende par skal først køre udskilningsløb derefter Derny-pace løb, inden de slutter af med et 25 kilometer langt parløb.

To erfarne par, Nichlas Eberhardt og Casper Juel Jensen samt Mads Bugge og Mads Rydicher, vil forsøge at gøre alt for at styre de unge udfordrer. Her vil især Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin, samt Andreas Kron og Frederik Rodenberg gøre alt for at hive sejren i land.

Udover Par-Omnium skal de hurtige ryttere også køre både, scratch, keirin inden de afslutter med en gigant sprint.

Stævnet er sæsonens sidste konkurrencedag i sæson 14/15. Derfor bedes alle ryttere aflevere rygnumre retur efter stævnets afslutning.

Program: program d 22 jan.docx rettet

Share