De danske mestre klar til DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel

De danske mestre klar til DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel

Rasmus Bøgh Wallin og Tobias Kongsted, der begge kører for Restaurant Suri – Carl Ras teamet, er blandt de mest dominerende ryttere på den danske cykelscene. Det gælder både på landevejen og på banen. Senest er de to blevet danske mestre i parløb, og nu ser de frem til det klassisk 100 km parløb ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel i Ballerup Super Arena den 28. december.

“DBC Ballerups Nytårsstævne er noget helt specielt. Der er en fantastisk stemning i hallen. Det bliver et vildt stærkt felt i år, men at vi er danske mestre motiverer os yderligere til at levere en god indsats”, lyder det fra Rasmus Bøgh Wallin, der sammen med Tobias Kongted kører løbet som Par nr. 3 præsenteret af Njors.

Ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel køres 100 km parløb for herre elite, løb for kvinde elite samt en talentløb og løb for Mini-ryttere.

På startlisten i parløbet over 100 km er også de olympiske mestre i parløb, Lasse Norman og Michael Mørkøv, Paris-Roubaix vinder Dylan Van Baarle og verdensmesteren i pointløb Yoeri Havik, de stærke danskere Matias Malmberg og Niklas Larsen plus Casper Pedersen samt hollændere Vincent Hoppezak og Maikel Zijlaard.

Husk at få købt din billet via Billetsalg.dk via dette link.

Foto: Jesper Skovbølle.

Share