Amalie Dideriksen og Ellen Hjøllund Klinge i Par nr. 7.

Amalie Dideriksen og Ellen Hjøllund Klinge i Par nr. 7.

Amalie Dideriksen og Ellen Hjøllund Klinge i Par nr. 7 præsenteret af RYTGER Køl og frys. https://rytger.dk/

Amalie Dideriksen kommer til Ballerup i storform. Hun har i efteråret vundet sølv i Omnium ved VM i Glasskov, og ved samme stævne kørte Amalie parløbet med Ellen Hjøllund Klinge.

Amalie`s karriere rækker sig over de sidste 10 år, hvor hun stort set har vundet alt. 2 gange verdensmester som junior i landevejs linjeløb. Sølv ved OL i Rio i parløb, sølv ved OL i Tokyo i Omnium. Derudover en række danske, nordiske og europamesterskaber. Amalie kører til dagligt for UNO-X Pro Cycling Team. Det bliver en fornøjelse at se Amalie til 3 dages løbet i Ballerup Super Arena. Når vi har Amalie med i feltet, ved vi med sikkerhed det ikke bliver kedeligt. Hun er erfaren og har næse for cykelløbet siger formand Bjarne Kratholm. Hendes makker, 22 årige Ellen Hjøllund Klinge, skal for første gang kører i par nr. 7. Ellen har i sin korte karriere allerede vundet DM i 4000 m hold, DM i Omnium og DM i parløb. Det bliver kæmpe stort at køre i par nr. 7, og så med Amalie som makker. Jeg håber på en fyldt Ballerup Super Arena, som vil hjælpe os til den endelige sejr siger Ellen Klinge.  Ellen har været fast del i Cykling Odense i en årerække, men repræsenterer nu Carbonbike Giordana, som er et Belgisk hold.

Hvis du vil opleve de bedste kvinder konkurrerer i Ballerup Super Arena, skal du købe dine billetter her: https://www.billetsalg.dk/dbc

Husk børn under 12 år har gratis adgang

Foto: Jesper Skovbølle

Share