Belgisk toppar klar til DBCs 3-dagesløb

Belgisk toppar klar til DBCs 3-dagesløb

Feltet til DBCs 3-dagesløb, der afvikles i Ballerup Super Arena, den 11. til 13. marts, tegner til at blive ekstremt stærkt.

Seneste er det kommet på plads at der bliver deltagelse af det super stærke belgiske par, Fabio Van den Bossche og Lindsay de Vylder. To ryttere der helt sikkert kommer i storform til Ballerup. Van den Bossche er netop blevet nr. to ved U23 EM i omnium, kun slået af danske Matias Malmberg, mens de Vylder, sammen med Kenny de Ketele, netop har vundet EM sølv i parløb for eliten.

21-årige Fabio Van den Bossche er et af de store banetalenter i belgisk cykelsport. Han har som junior vundet EM i både parløb og omnium. 26-årige Lindsay De Vylder har de seneste år været blandt de bedste belgiske baneryttere, er blandt andet blevet U23 europamester i parløb, har vundet en World Cup afdeling samt i 2018 deltaget i det københavnske 6-dagesløb.

Begge ryttere skal efter 3-dagesløbet i Ballerup køre 6-dagesløb i Gent.

Tidligere er det offentliggjort, at Par nr. 7 i eventet bliver de olympiske mestre i parløb, Lasse Norman/Michael Mørkøv. Også de forsvarende vindere af 3-dagesløbet, hollænderne York Havik og Jan Van Schip har meldt sig klar til løbet.

Der skal ved DBCs 3-dagesløb køres både for herre- og kvindeelite plus et talentløb samt et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

Billetter kan købes via dette link.

Share