Bestyrelsesmedlem Jørgen Hertz vil arbejde med både bredde og elite og bevare talentudviklingen

Bestyrelsesmedlem Jørgen Hertz vil arbejde med både bredde og elite og bevare talentudviklingen

48-årige Jørgen Hertz blev på generalforsamlingen den 2. oktober valgt som nyt medlem af DBCs bestyrelse, og er dermed med til at tilføre masser af ny energi, men også stor viden om dansk cykelsport til Danmarks ældste og største cykelklub.

“Jeg har været aktiv rytter både på bane og landevej i flere perioder. Først som drenge og ungdomsrytter tilbage i 80’erne, hvor jeg var en del af det danske juniorlandshold. Efter en pause på 23 år genoptog jeg karrieren som 40-årig, og kørte mig fra H40 op igennem klasserne og endte med 3-4 sæsoner i A klassen. De senere år har jeg primært fungeret som træner for de ældste ryttere i CK Fix Rødovre”, fortæller Jørgen Hertz om sig selv, og understreger på den måde han brede indsigt i cykelverden.

Jørgen Hertz glæder sig til at bidrage til DBCs forsatte udvikling. Min visioner for mit arbejde i DBC er primært at fastholde fokus på, at der skal arbejdes både med bredde og elite. Vi bevarer kun vores stærke talentudvikling, hvis vi sikrer at mange får muligheden for at køre på banen. De ressourcer vi har til rådighed både i relation til økonomi og træningsfaciliteter, skal udnyttes optimalt, og det vil jeg gerne bidrage til at hjælpe med til at sikre”, forklarer Jørgen Hertz, der blev nyvalgt til DBCs bestyrelse sammen med Dan Frost.

Foto: Anne Juel

Share