Dan Frost fylder 60 år

Dan Frost fylder 60 år

En af dansk cykelsports mest succesrige baneryttere gennem tiderne, Dan Frost, fylder 60 år lørdag 22. maj. Han bærer alderen smukt, er stadig veltrænet og aktiv på mange fronter, selv om tidernes ugunst har sat en midlertidig bremse på hans franske aktiviteter for cykleglade motionister.

Dan blev verdensmester i pointsløb i 1986 og to år efter blev han i Seoul olympisk mester i disciplinen. Ikke mindre end 19 danske mesterskaber vandt han i karrieren, fordelt på bane og landevej. Hans tråd var skarpt og mindst lige så skarpt var hans taktiske overblik.

Efter den aktive karriere var Dan en kort periode medlem af DCU’s bestyrelse.  For dansk cykelsport kunne man godt have ønsket, at den var blevet længere. Forinden havde han i nogle år forsøgt sig som landstræner på bane og i en periode var han med på lederteamet hos Bjarne Riis. Siden har han haft poster i DBC’s bestyrelse, været formand for banens sportslige komité og han er formand og sagkyndigt medlem af Thorkild Madsen-Fondens bestyrelse.

Dan er kendt for at bevare roen, den fine humor og det gode humør.

Et stort til lykke!

 

Rico

Share