Dan Frost vil arbejde for de unge talenter

Dan Frost vil arbejde for de unge talenter

DBCs nye bestyrelsesmedlem Dan Frost, har et hjerte, der brænder for udvikling af unge danske banetalenter.

“Jeg vil rigtig gerne kæmpe for de unge talenter, der henter medaljer i hopetal til Danmark. Jeg vil sikre, at de fortsat har de bedste forhold at træne under, og så vil jeg medvirke til at DBC stadig kan lave stævner af høj international kvalitet, der trækker publikum og ryttere til”, forklarede Dan Frost i i forbindelse med at han mandag blev valgt til DBCs bestyrelse, og bemærkede også, at han naturligvis vil kæmpe for at sikre økonomien i klubben er sund.

Dan Frost er blandt andet olympisk mester i pointløb fra 1988 i Seoul samt verdensmester i disciplinen i 1986. Dan Frost har siden den aktive karriere sluttede blandt andet været sportsdirektør på Team CSC og Team Sky. Han har desuden egen virksomhed, der arrangerer cykelrejser og er desuden tilknyttet Tour de France arrangørerne ASO som chauffør ved store cykelevents. Han er desuden formand for Danmarks Cykle Unions baneudvalg.

Dan Frost blev valgt til DBCs bestyrelse sammen med Jørgen Hertz. I bestyrelsen sidder desuden Michael Sandstød (formand), Tonny Møller Jensen (næstformand), Jimmi Madsen, Kenneth Røpke (sportschef), Inge Lise Lieberoth og Hanne Malmberg, mens Jørgen Sørensen er rytter repræsentant.

DBC afholder den 12. oktober åbningsstævne. Den 23. november og 29. december afholdes store UCI-stævner.

 

Share