Dansk superpar skal udfordre Par nr. 7 i DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel

Dansk superpar skal udfordre Par nr. 7 i DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel

To af dansk cykelsports bedste baneryttere, Niklas Larsen og Matias Malmberg, kører sammen når der den 28. december skal køres 100 km parløb ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel. Malmberg og Larsen bliver dermed blandt førsteudfordrerne til de olympiske mestre Lasse Norman og Michael Mørkøv, der skal køre som Par nr. 7.

“Jeg er virkelig glad for at skulle køre sammen med Niklas ved Nytårsstævnet. Det bliver et super stærkt felt, men jeg tror helt sikkert på at vi kan blande os helt i toppen af løbet”, lyder det fra Matias Malmberg.

Niklas Larsen er en fast del af det danske banelandshold. Han har vundet to olympiske medaljer og VM-bronze i holdforfølgelse, og har også være europamester i pointløb. Og så har han vundet PostNord Danmark Rundt 2019.

Matias Malmberg har netop kørt 6-dagesløb i Rotterdam. Han kørte som Par nr. 7 i DBCs 3-dagesløb i november, hvor det blev til en andenplads med belgiske Jules Hesters. Han er tidligere U23 europamester i omnium.

På startlisten i parløbet over 100 km er også Paris-Roubaix vinder Dylan Van Baarle og verdensmesteren i pointløb Yoeri Havik samt hollændere Vincent Hoppezak og Maikel Zijlaard. Flere store profiler vil blive præsenteret de kommende dage.

Ved DBC Ballerups Nytårsstævne præsenteret af Kuehne+Nagel køres 100 km parløb for herre elite, løb for kvinde elite samt en talentløb og løb for Mini-ryttere.

Husk at få købt din billet via Billetsalg.dk via dette link.

Share