DBC og Claus Dalsgaard a/s giver DBCs medlemmer gratis adgang til Danish Bike Award

DBC og Claus Dalsgaard a/s giver DBCs medlemmer gratis adgang til Danish Bike Award

Det er lykkedes for DBC at forhandle en aftale på plads med Danish Bike Award, der sikrer en gratis billet til alle DBC-medlemmer til prisuddelingsshowet, der afvikles i Ballerup Super Arena den 15. november. Aftalen er sponsoret af El-installatør virksomheden Claus Dalsgaard a/s.

“Super fedt at vi kan tilbyde vores medlemmer denne ekstra fede oplevelse. Danish Bike Award hylder dansk cykelsport og leverer altid et lækkert show. En god cykelrelateret oplevelser, der giver ekstra værdi til et medlemsskab hos DBC. Det er bare om at få meldt sig ind”, forklarer Kenneth Møller Kristensen fra DBC, og henviser til at man for blot kr. 300,- kan blive passiv medlem hos DBC, få adgang til alle stævner i Ballerup Super Arena, minus Nytårsstævnet, og nu altså også opleve Danish Bike Award.

“Vi er glade for muligheden for at give DBCs medlemmer denne ekstra oplevelse. Vi vil gerne være med til at tilføre værdi til den lokale cykelklub og de mange aktiviteter de driver i Ballerup Super Arena”, lyder det fra Claus Dalsgaard.

Danish Bike Award holder i år 10 års jubilæum, hvilket altså fejres med at afholde dette i  i dansk banecyklings svar på Mekka, Ballerup Super Arena. Tolv priser bliver uddelt på dagen, og det hele bliver styret fra scenen af Chris Anker Sørensen og Dennis Ritter.

Du kan blive passiv medlem af DBC, Danmarks ældste og største cykelklub, ved at sende navn, adresse, tlf. nr og fødselsdato til dbc@cykelbanen.dk og betale kr. 300,- på mobilepay 89013.

Din billet til Danish Bike Award bestiller du ved at sende en mail til dbc@cykelbanen.dk. Deadline er den 8. november.

Bestil ekstra billetter til dine cykelvenner og få DBC rabat på kr. 45- pr. billet (pris kr. 100,- + gebyr) via  https://billetto.dk/e/danish-bike-award-2019-billetter-382239

Share